VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
konu buraya daha uygun
Ülke Yönetimi biçimindeki "şeriat" kadınların hiçbir şekilde söz sahibi olmadığı, elleri çıplak [ eldivensiz! ] görülse dahi taşlarla sopalarla kadınların ellerine vurulduğu, kuyruklarda kadınların en arka sıraya geçtiği [ erkeklere yer verdiği ], 3eş[ kadın! ] hakkına kadar eş kabul edilmebilmeyi ve nicelerini şart koşmuş olan, eşitliği kaldıran - mantık dini olan müslümanlığın yanlış anlaşılmasına sebep olan bir yönetim biçimidir...
Bakınız>>> Arabistan [ 7 sene kaldım orda, kimse bana nutuk çekmesin ]
Ülkemizde "ılımlı din" adıyla da, bu görüşten fikirler çalıp oy toplamak için yapılan [ ki paralar yenilebilsin ] bir görüştür...
Arabistanda 7 yıL nabtın seni nasıL tuttuLar orda anLayamadım
Ne bu düşmanLık her şeyi şeriate yükLeme arzunuz
7 yıL suudda kaLmışsın güya şeriatLe yönetiLmişsin
Benim burda etrafımda 70 adam var iki eşLi bunLar normaL
3 eşLi oLunca kahroLsun şeriatmi oLuyor
güzeL yurdumda binLerce insan var dost hayatı yaşayan aiLesinin haricinde
BunLar fuhuş durumunda normaL ama imam nikahı aLtına aLdımmı kahroLsun şeriat
Ha o zihniyete....
ÜLKE YÖNETİMİ olarak dedim, dikkat et okurken bu bir!
Şeriyate yüklemiyorum, ülke yönetimi olarak şeriyati açıkladım bu iki!
Türkçe'de "l" harfi kelime içinde "L" olarak yazılmaz ayrıca "nabtın" diye bir kelime yoktur, önce Sen TÜRK isen eğer; Türkçe'yi öğren Arapça'dan önce, sonra Türkiye'yi eleştir bu da üç!
İsteyen sınırları içinde, istediğini yapar burası çağdaş Türkiye!
Milletin "şeyinden" sorumlu olunamaz !!! <<< Bu da BİTİŞ CÜMLESİ
Heh işte burası çağdaş Türkiye ise orası da Arabistan
miLLetin şeysinden sorumLu oLunamaz ise eğer eLin adamının aLdığı 3 hatuna da karışmayacaksın
Bana Türkçe dersi verene kadar git matematik öğren
herhalde şeriat sistemine örnek verebilicek bir düşünür vardır. petrol gelirinin büyük çukurlarda koca göbeklikliler tarafından tüketilmesini de anlatacak vardır. şeriat sistemlerinin abd istekleri doğrultusunda şov yapıp, yerle bir edildiğini de bilen vardır.
size cumhuriyeti anlatmayacağım bile..........
Şimdi tek bir dua edeceğim, sana dokunursa ucu! arabistana yada irana gitmek için pasaport ve vize paraların benden...
ALLAH'ım, TSK'ni, Diğer bütün Türk Askerlerini, Mehmetçiklerimizi koru yarabbim!!! Onların herdaim yanında ol yüce yaradanım! Gerektiğinde ampulleri ezmesine izin ver, Filistin gibi PARA için topraklarımızı sattırtma yarabbim!, Arabistan gibi, PARA için petrol satıp, bizi ingilizlerin yalakası yapma yarabbim!!! israile,abdye DEVLET arazilerimizi, DEVLET binalarımızı satmaya çalışanlara karşı gelen( ! ) o şehit olmak için tutuşan gözü pek Türk Askerlerimizi koru yarabbim!!! ALLAH'ım sana sığınıyoruz! Amin!
Dokundu mu ucu?
Dokunduysa banka hesap numaranı ver, para aktarayım... yeter ki, terket* dokunduysa(?)
Ya da ne diyeceğim??? Sen bildiğin gibi yap... yada diğerleri bildiklerini okusunlar...
Sonuçta bu ülkede DARBE diye birşey var, TSK diye birşey var...
Sorun varsa, onlar çözer, yüzlerini utançtan saklamak zorunda kalan peçeliler değil...
Ben konuyu kapattım, ne dersen de...
Seni kaybetmiş "Türkiye", kazançlı dahi çıkar...
Eee.. Şeriat sizce nedir? Başka yorumu olan???
ALLAH'ım, TSK'ni, Diğer bütün Türk Askerlerini, Mehmetçiklerimizi koru yarabbim!!! Onların herdaim yanında ol yüce yaradanım! Gerektiğinde ampulleri ezmesine izin ver, Filistin gibi PARA için topraklarımızı sattırtma yarabbim!, Arabistan gibi, PARA için petrol satıp, bizi ingilizlerin yalakası yapma yarabbim!!! israile,abdye DEVLET arazilerimizi, DEVLET binalarımızı satmaya çalışanlara karşı gelen( ! ) o şehit olmak için tutuşan gözü pek Türk Askerlerimizi koru yarabbim!!! ALLAH'ım sana sığınıyoruz! Amin!
baq hocam bn deniz gezmiş fotosu koydum diye hemen bni devrimci kişilikler karıştırdınız siz...ama ben sadece deniz gezmiş'i seviyorum yaptıklarını seviyorum düşünclerini seviyorum... belki biraz öleyim ama hiç bi zman devrim devrim diye bağırmadım... ha diğerki konuda devrim diye bağırmamın tek sebepi bu hükümete karşıydı.... :goz::goz: ama meraklnma... benim dediklerimi gerçekten böyle olacak cumhuriyeti yıkmaya çalışanların kolu değil kafası kesilecek :goz::goz:
Eğer şeriat bu kadar iyi birşeyse; Dünyanın en medeni, en demokratik, yaşam standartları en yüksek, en ahlaklı ülkesi İran!!
Gözünüz görmüyorsa burnunuzla görmeyi deneyin daha ne diyelim..
Bilmediğiniz konular hakkında konuşmamanız gerektiğini efendi babanız size söylemedi mi?
İrandaki şeri(!) sistemin kökü nedir biliyor musunuz?Şia nedir vehhabilik nedir?Araştırdınız mı?
Şeriatle yönetilen Osmanlı da kim sahabeye sövmüş saymış İranlıların yaptığı gibi?
Hangi Müslüman Kuranın tahrif edildiğini iddia ediyor İranlıların yaptığı gibi?
Hangi Müslüman Hz.Aişe(r.a) ya -haşa ve kella- fahişe diye hücum ediyor İranlıların yaptığı gibi?
İrandaki Suuddaki şeriat değil şenaattir.
Demekki neymiş sağdan soldan,televolelerden veya Bulvar gazetesinden din öğrenmemek lazım.Hele serçe parmağı kadar bilgi ile Kız Kulesi kadar akıl vermeğe asla teşebbüs etmemek lazım.
Hayır araştırmadım çünkü dinle hiçbir alakam yok. Ama (!) ülke yönetimine gelince Türkiye Müslüman ülkesi değildir. Hiçbir ülke bir din ülkesi olamaz.
Müslümanların Hz. Aişe falan tanımam da yolda başı açık bir bayan görse dahi fahişe diye hücum ettiğini ikimiz de biliyoruz. Tecavüz oranı en yüksek ülkeler arasındayız.
Bu arada zaman, vakit okuyacağıma bulvar okumayı tercih ederim en azından ne olduğu belli :goz: