şafuck : 400 arkadaşlar :D yavaş yavaş bitiyor askerlik

omemo01

O ŞİMDİ ASKER
Reaction score
0
adanalıyık,allahın adamıyık,ete g.te muhabbete bay
merhaba arkadaşlar beni bilen bilir.:sigara: uzun bir aradan sonra yine sizlerle bir arada olmaktan şeref duyuyorum. bugün şafuck 400 dedim bunu sizlerle paylaşmak istedim...
Ayrıca dağıtımlarımızda açıklandı.

Acemi birliğim : 2. er eğitim alayı ve personel okulu Manisa / Alaşehir
Usta birliğim : 23. motorize piyade tümeni karargahı ve karargah bölüğü İstanbul / Hasdal

20 şubatta dağıtım iznine çıkıyorum.:biggrin bol bol yazarım o zaman

Ayrıca burada görev yapmış yada küçükte olsa biligisi olan arkadaşalardan rica ediyorum biraz bilgi lazım çünkü nette hiçbir bilgi yok birliğimle ilgili.

iStanßuL'mu :hhmanD

Hadi ßakaLim Gözün Aydın

HayirLi Tezkereler Simdiden

Ah uLeyn Ah 400 Derken Manisa KIRKAgaçtayDIM Egitim Üstüne Eğitim Yapiyordum YaT KaLK Sürün
Herşey Vatan iÇiN
ßekLe ßizi GüneyDogu
Her TüRK Asker DogaR
6. ALay DinLe ßu MaRŞI iŞTe GeLiyor ALayın Şah'I SporLarıyLa aTIŞLaRIyLa En ßüyük ßöLüm 3. ßöLüK :hhmanD MaRŞLaRIYLa Yürüyorduk :D

bizde hergün yat kalk sürün yapıyoruz vallahi kırkağaçı hiç aratmıyor bizim bölük. komutanlarımız sağolsun..:angry
ama en çok hoşumuza gidende istikametler oluyo :mad: istikamet sağınız istikamet solunuz dağılın marş ! marş!!!!!! koooşşş kooooooşşş :mad: yaatt yatmayan oluncada yat üleeeenn die bir bağırıyolar yemede yanında yat :angry:

Boraya şanslı diyodum sen onu da geçmişsin, istanbul sonuçta ne kadar kötü olabilir ki =)
way be bi zamanlar bende 400den sayıyodum, şimdi 191 oldu ..

Allah sabır wersin, tekrar hayırlı teskereler =)

hasdal'a gelince izin gününde sölede yanına gelelim HH aiLesi olarak..moral olsun sana..
kimse gelmezse bile HH adına ben geliirim :D

Geri