Şu sağ Alt Köşede Çıkan Şifre Reklamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fells2

Banned
Reaction score
0
Şu sağ Alt Köşede Çıkan Şifre Reklamını kaldırmısıznız...çok sinir bozucu yaa...her sayfayı açtığımda tık tık tık diye ses duymak insanın sinirini bozuyor...lütfen kaldırın artık ...dayanmıyorum...artık bu reklam yüzünden çok sevdiğim www.hackhell.com sitesine girmeyeceğim.......imdat......yardım........imdat......:help:help:help:help:Sopa:hhsopa:hhter:hhsigara:hhman:

Aynen İnsanlari UzaklaŞtiriyorsunuz BÖyle SaÇma Reklam Olmaz !!!!!!!!!!

ayLıq site giderLerini karsıLayacaksınız eğer SoLariz'e söLeyeLim hemen kaLdırsın :)

gerekirse karşılarız....solariz üyelerinin mutluluğunu daha çok ister...para nedir ? dostum söle bana yaa..para nedir ? öenmli olan dostluktur...dostlukların arkadaşlarıkların devamlılığıdır...

saygılar....

AdBlock plus eklentisini kurun mozilla ya, sağ tıklayıp resmi engelle deyin çıkmaz bi daha. Ama site görevlilerinden böyle bişey istemek haksızlık olur. En azından sevdiğiniz bu sitenin devamlılığını istiyorsanız...

bu şifre programı mesajını engelleyin artık modlar...

ya en azından sabit ve sessiz hale getirilse yeter:D

Allah Rizasi İÇİn Şu Msn Şİfre Programi Sİtesİne Gİrmeyİn ArkadaŞlar, Beyler Bayanlar....

arkadaşlar bakın bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba

bu sitenin ayakta durabilmesi için bazı giderler var ve bu giderlerin karşılanabilmesi için gelire ihtiyaç var bu gelirler reklamlar sayesinde oluyor

biraz daha anlayışlı olalım lütfen

:hhman::hhman::hhman:​

solarize çoq yüqlenmeyin bence.. bu site hergün dahada iyi bir hale geliyor..

2 senedir takılıyorum gelişme gösteren en büyüq site budur.. reqlam ve kazanç şart arkadaşlar..

hackhell büyümeye devam etmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri