Şu Durumu Düzeltin Yaw..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
mrb benim bir önerim olacaktı.
Konuları gezerken hızlı hızlı ilgimi çeken konuları yeni pencerede açıyorum.
Ancak her açılan konu(Sayfa sayfa uzamışsa) Son sayfadan başlıyor.Benim ilgimi çeken forumdaki kişilerin yorumu degildir.bu ikinci planda kalır yani önce direk birinci sayfadan acılsa iyi olmazmı bizler hepsinde tek tek geri başa dönderiyoruz ve buda sıkıcı oluyor.Bakın hackhell büyük kullanışlı bir site ben hızlı hızlı yeni pencerelerde açıyorum e bide dönüpte hepsini tek tek başa döndermek olmuyo..
Lütfen bi ilgilenin pls..

İlk defa böyle birşey duyuyorum.Eğer konuyu direk görmek istiyorsan konunun
başlığına tıkla..İlk mesajdan devam edersin:)
Ama sen sanırım sonuncu sayfa yazan yere tıklıyorsun..

AGA YOK YA dırek konu baslıgına tıklıyorum orada sonuncu sayfadan acılıyor zorlukta burada ya zaten..

Not: Bu arada eski avatarın daha güzel bi jackal noldu niye degistin.Bunda resime bi süre bakınca gozum agrıdı :D

ben hep sona gıtcem dıe ezıet cekıom sen nedıon yaff:D

SchakaL' Alıntı:
ben hep sona gıtcem dıe ezıet cekıom sen nedıon yaff:D

AGA sona gıtmek te guzel bısey ama once bı konu nedır tam olarak gorursun anlarsın ondan sonra dıger kullanıcılarımızın yorumlarına bakarsın ve cevap verırsın.
Yani bu dereyi görmeden paça sıvamaya benziyor...Önce bi dereyi görelim biz hemen paçaya geçiyooz..

valla ılk defa senden duyduk böle sorun bızde olmuo acıkcası?

kontrol paneli-ayarlar

burada bir kısımda topiclerin görünüş şeklini seçebilirsin

eskiden-yeniye
yeniden-eskiye

şeklinde olması lazım ordan halledebilirsin galiba...

hakkaten yavf bende ilk defa duydum senib internet ayarlarında bişey olmasın..........

Evet KAZAX haklı. ayarları değiştirebileceğin aklıma gelmemişti:)

JACKAL gercekten avatarın kafa agrıtıyor bakarken başım catladı(caatttt)
biz seni eski avatarınla görmeye alıştık bu ne anlamadım arabaların arka tarafındaki woofer gibi bas verip duruyor gercekten eskisi güzel ve sade idi....

Cevap

R€B€L' Alıntı:
nihilcim bak şimdi napcan bilionmu
o sayfa acılınca en altına inip 1. sayfaya tıklıcan o hemen gelcek:D
Rebel gardaş bizde aynısını yapıyoruz zaten o kadarını da elbette bılıyoruz.İşte istegim de bu zaten tekrardan 1. sayfaya dönme gibi bir vakit kaybı olmasın diyorum.

Edit: Hakkat lan hiç aklıma gelmedi eskiden yeniye göre getirmek tamam tamam :D ÜFF hakkaten gereksiz bir konu açtım...Banlayın lan beni böyle kullanıcı mı olur konu kilit ve bann pls. :D

nihil' Alıntı:
Rebel gardaş bizde aynısını yapıyoruz zaten o kadarını da elbette bılıyoruz.İşte istegim de bu zaten tekrardan 1. sayfaya dönme gibi bir vakit kaybı olmasın diyorum.

Edit: Hakkat lan hiç aklıma gelmedi eskiden yeniye göre getirmek tamam tamam :D ÜFF hakkaten gereksiz bir konu açtım...Banlayın lan beni böyle kullanıcı mı olur konu kilit ve bann pls. :D
:)
konu kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri