Şu anda ne dinliyosunuz? ne içiyosunuz ? ne düşünüyosunuz ?

Nancy Ajram - Ah We Noss / نانسى عجرم - آه ونص dinliyorum

hiç bir şey içmiyorum ve düşünmüyorum

Iyıce çocuk yuvasına dönüyor burası..abidik gubidik şeyler için birbirini şikaye etmeler falan :)) yakında şunları da duyabiliriz .... amaaa amaaa adminn hocamm bu benım saçımı cektı ! Bu ayağımaa bastııı , bu kedıyı kovaladı falan : D Yıne çenem düştü ...Sus kız sıdıka sus : d

6 zamanlı 3 silindir makinaların işleyişini düşünüyorum

Sigaramı içiyorum

Play-N-Skillz ft Dorrough Too Short and Bay Bay - Dalla

Dinliyorum ; )

Bengü - Yaralı .

Birşey içmiyorum .

Yarınki kahvaltıya gitsem mi gitmesem mi ? Neden kolay karar veremiyorum .

geri planda sürekli açık olan film listesinden bir filmin sesi geliyor

çay içiyorum

birinin sorduğu bir sorudan ne mantıkla sorduğuna dair anlam çıkarmaya çalışıyorum :saskin

o soruyu soranın kafasını yarmak lazım (:)

kahve + sigara + yarın neler olacak ((:)

bir şey dinlemiyorum

çay içiyorum

gelsede şu 10 niisanda kurtulsak diyorum

Annemı düşünüyorum ..sonra babamı...ablamı...sonra ötekı ablamı..sonra kendımı düşnüyorum..sonra bazen ötekı tarafı düşünüyorm..sonra birden aksam saçıma fön cektırmem gerektııgnı duusnuyorum..bır kac konu acmalıyım , gunlugume yazmalıyım dıye dusunuyorum...yanı beynımde bır ton düşünce...nasıl hala normalım anlamıyorum.....

kafam dolu yine hadi hayirlisi bakalim
cola
denk gelirsem izledigim tek dizi olan seksenler dizisini izliyorum...........

Kımse dogum gunumu hatırlamamıs ......

Ne guzel bırgun du...ne guzel bır dogum gunu hedıyesıydı yahu mıletın şaha kalkması....ne guzeldı 31 mayısta meydanlarda olmak..ve hala devam etmek : ))))

ooo bunu ozlemisim usta ya:)
SHOWDA vali diye bir dizi var göz ucuyla bakiyorum aslinda hic dizi sevmemya80 ler haricinde hani kumanda yaw:)
yesil cay
relaxim keyifler yerinde Allah bozmasin..............

Mağazada çalan saçma sapan tv kanalı ve müşterileri dinliyorum :D

emre aydın-hoşcakal...nar'lı soda...bir zamanlar burda bulunmakdan ne kadar zevk aldığı'mı :/

Bebe bisküvisi üzerıne biraz süt ve cevız koydum kaseye...onu yıyorum : D

sürekli buzdolabına gidip ne yesem ne içsem diye bakınıyorum... iştahım açıldı bu ara... az önce lays patates cipsi yedim ve soğuk cola içtim... üstünede bir sigara yaktım mı tamam oldu :)

Yahu benim bu doktor ziyaretlerinden kurtulmam gerek diye dusunuyorum.cay ve simit karsidaki pastane sagolsun:) kullanmiyorum ama simdi disada bir sigara-puro yaksam fena olmazdi hani.........

Geri