Şu anda ne dinliyosunuz? ne içiyosunuz ? ne düşünüyosunuz ?

cola içiyorum yanınada fıstık yiyorum şebnem ferah yagmurlar bitmek üzere bu kız beni niye aramıyo diye düşünüyorum

kova mı yapıodun ayıp ayıp :p

kamyoncu sigarası iciom uzun malbuş... rap dinniodum bı an da ibo- benım hayatıma gecti.. yarın ayakkkabı alcam hangısını alcam dıom bıde onu dusunuom hala :(

Şimdik Meyve suyu iciyorujm buz gibi :p

Titanic in müzigini dimlirem :) duygusal takılıyorum bu aralar

Yarını düşünmek istemiyıorum.

cemali duymak istiyorum

Çay tabiki sigarayı bıraktım çünkü

Dido,life for rent

Sigara + çay

kredi kartı ödemem war.napıcam onu düşünüyorum

Şimdi su içiorum, bişi dinlemiorum, Alarma'nın sağlam olduu günlerin tadını çıkarıorum :D:D

Sessizliği dinliyorum

Hazır kahve (Nescafe değil hazır kahve. Kağıt peçeteye selpak denmesi gibi. Markaları o ürünün ismi haline getirmeyelim)

İsviçre'de ki aşkımı düşünüyorum

:hhman:

Dexteriyus' Alıntı:
Sessizliği dinliyorum

Hazır kahve (Nescafe değil hazır kahve. Kağıt peçeteye selpak denmesi gibi. Markaları o ürünün ismi haline getirmeyelim)

İsviçre'de ki aşkımı düşünüyorum

:hhman:
dostum burda edebiyat parçalama...

dexteriyus haklısın bende hazırkahve içiyorum
deniz çetin:utanır insan şarkısını dinliyorum
deniz mevsimi fazlalıklarımı nasıl atarım onu düşünüyorum :(

anna vissi_everything dinliyorum sigara içiyorum we aşkımı düşünüyorum

Electric universe - silence in action set ' ini dinliyorum. Cola ve sigara içiyorum. 20 temmuz sevgilimle yıl dönümümüz ne bok yicem diye düşünüyorum, yani nası bişiyler hazırlasam diyorum. Bunlar niye benim aklıma sabaha karşı dört buçukta geliyo diye düşünüyorum, uykumu kendi kendime kaçırmayı çok iyi becerdiğimi düşünüyorum. Huzurlu bi uyku uyumayalı ne kadar zaman oldu diye düşünüyorum. :(

Geri