Şu İlk Geceyi Bir Atlatsak..

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Şu İlk Geceyi Bir Atlatsak..

Temel, karısının cenazesinde ağlıyor, kendini yerlere atıyor ve "Ne yapacağım?. Ne yapacağım" diye saçlarını yoluyormuş.. İmam efendi Temel'in yanına "Zavallı.." diyerek ve acıyarak yaklaşmış, "Oğlum.." demiş, "Senin için zor olduğunu biliyorum.. Ama Tanrı ıstıraplarımıza dayanma gücü verir.. Mutlaka iyi ve güzel bir eş bulacaksın, onunla evlenecek ve bu günleri unutacaksın.."
"Evet, evet efendim tüm bunları ben de biliyorum.." demiş Temel, "Biliyorum da, çok hazırlıksız yakalandım.. Sadece bu gece kim yemek pişirecek?. Kiminle yatacağım?. Onu çözeyim rahatlarım!." :)

Temel, Issız Ada ve Kitap

2 yazar ve Temel, TV'de yayınlanan kültür programında sohbet ederlerken programı sunan spiker "Issız bir adada kalmak zorunda kalsanız yanınıza hangi kitabı alırdınız?.." diye bir konu ortaya atmış,
"Shakespeare'in tüm eserlerini..." demiş ilk yazar,
"Ben dini kitaplarımı yanıma alırdım..." demiş ikincisi..
"Valla," demiş Temel, "Bence en akılcısı 'Pratik Tekne Yapım Teknikleri' kitabını alıp götürmek..." :D

Temel ve Otel..

Temel ilk defa büyük bir şehre geliyormuş, otele girişini yapmış, belboy bavulları almış, Temel delikanlıyı takip etmiş, içeri girip kapı kapandıktan sonra etrafını iyice kontrol etmiş sinirine hâkim olmaya çalışarak "Delikanlı" demiş, "Ben köyden geliyor olsam da bu aptal biri olduğum anlamına gelmez.. Bu otele iyi para ödedim.. Bana çok küçük bir oda verilmesini bir kenara bırakalım, ama bunun penceresi yok, televizyonu, dolabı yok.. Yatak yok yahu.. Delirtmeyin beni.."
"Efendim" demiş belboy saygılı bir ifadeyle, "Daha odanıza gelmedik.Bu asansör efendim!"
:D

mat öğretmeni ilk okul çocuklarına sormuş ağaçta 5 kuş var birini vurdum kaç kaldı?Ahmet hemen; hiç kalmaz çünkü sesten hepsi uçar.demiş öğretmen bunun üzerine cewap vermiş ;burası matemetik dersi
5 taneden 1 i vurulursa 4 tane kalır.ama düşünüş biçimini beğendim.ahmet fena halde hırslanmış bende bir soru soracağım öğretmenim demiş sor bakalım demiş öğretmen ahmet;üç kadın dondurma yiyor biri ısırarak,biri yalayarak;biri emerek yiyor bunlardan hangisi evli?öğretmen kızarıp bozarmış sonunda bilemem demiş,emem mi?demiş.ahmet cewabı yapıştırmış yoo prmagında alyansı olan demiş.ama dğüşünüş biçimini beğendim:)))

bir ünversitede dersleri zayıf olan bir öğrenci profesöre benim geleceğimle oynuyorsun bu dersten geçersem mezun olacam der prof size sorular soruyoruz ve başarılı olanları geçiriyoruz der öğrenci ben size bir soru sorayım cewap vermezseniz beni geçirin verirsenizde geçirmeyin derprofesör tamam der soru şöyledir ;yasal olup mantıksız olan, mantıklı olup yasal olmayan, ve hem mantıksız hem yasal olmayan bir şey söyleyin der prof cewap veremez ve öğrenciyi en iyi notla geçirir okulun en zeki öğrencisini çağırır ve soruyo ona sorar öğrenci; siz 65 yaşındasınız eşiniz 23 yaşında bu yasal ama mantıklı değil, eşinizin 25 yaşında bir sevgilisi var bu yasal değil ama mantıklı ve siz eşinizin sevgilisini en iyi notla geçirdiniz bu ne yasal nede mantıklı!!!

bunlarda benden :):)

issiz ada cok guzelmis.temel'in kafasi calisiyor baska hangi kitabi alacak ki

::)))) tşkrler güzeldi..

iyi olduya biraz güldürdü barı prof fıkrası ve kitap süper :D

Geri