ŞOOK!!İşte SAP2000 v9 eğitim notları hemde Türkish

paylaşımın için çok sağol kardeş.

kardeş ellerin dert görmesin.

şu anda sap 2000 9.03 update dosyası yüklüyom biter bitmez verecem adresi
Hemen peşinden
Sap2000 v9 çin alıştırma kitapları gelecek.

Saygılar.
Hem ben öyle özelden mesajda beklemiyom.

Ziyaretinden bi teşekkürdür muradım
Bugün bana ise yarın sanadır. :)

İşte size sap2000 v9.03 e yükseltme dosyaları
http://rapidshare.de/files/27215390/SAP2000903Update.ZIP.html

şimdide sıra sap 2000 v9 alıştırma kitapları buyrun efem
http://rapidshare.de/files/27217217/ADIM-ADIM-ALISTIRMALAR-PDF.rar.html

Evet gerçekten güzel bir site yapmışsınız.Ben yeni üye oldum.Şu sap 2000 hakkında ki notlar için bakarken bu siteye rasladım.Eğer bu konuda tekrar bir link verirseniz sevinirim

Şu inşaat müh. ve mimarlık diye ayırmak güzel bir fikir aslında..Böylece grup oluşturmak daha kolay olur ve tabi paylaşım yapmakta

çok mükemmel bir forum sitesi ama şartlar ağır sanırım eğer şart yüz mesaj ise abuk sabuk 100 mesaj atarız böyle birşey olmasını kim ister ki?

Güzel kardeşim paylaşımdan bahsediyosun bizim gibi siteyi yeni keşfedenleri kısıtlıyosun

Yaaaa Ben Beceremedİm Bunu İndİrmeyİ Bİ Yardimci Olsaniz.....:)

slm asker dstm, sanırım link kaldırmışsın ama bu notlara ulaşmak isterdim...sana şimdiden çooook teşekkür ederim umarım bir yolu vardır.....hürmetler bizden..!

ben siteyi bi kaç gün önce keşfettim şimdi 100 mesaj yazmayımı beklicem böle şeylerin olmasını hiç istemezdim ama yinede teşekkür ederim kolay gelsin başka yerden buluruz artık..

asker kardeş şimdi ayıb ettin. 100 mesaj dan az olanlar üvey evlat mı? biz siteyi yeni keşfedenler ne yapacak. Ha benim ihtiyacım yok. ve hatta ben sap 2000 de yaptığım modellemeleri paylaşıma açmayıda düşünüyordum ki insanlar eksiğim varsa tamamlasın eksikleri varsa öğrensin diye ki öyle basit 15-20 katlı bina modellemiyorum ben sap ta. ancak nedir bu böyle üvey evlat muamelesi? bende meslektaşız aman birbirimize destek olalım ayağına ilk defa hergün forum sitesine giriyorum. size iyi paylaşımlar süper perfect üye arkadaşlar. türkiyede ne işinize yarayacaksa bu programlar. sanki gökdelen yapıyosunuz... siz ancak sap ta çelik çatı makası çözersiniz.

şimdi benim bu notlara ihtiyacım var onları istemek için içi boş 100 mesajmı göndereceğim dostum yapmışsın zaten paylaşımını onursal üye olmuşsun bunu bir daha düşünmeni istiyorum ve o onatları çok merak ettim açıkçası saygılar emeğine sağlık

dünyanın en iyi programı. mükemmel çalışmalar. emeği geçenlere tşk.

eywallah sayende cvp sayısını 100 yapmaya çalışıyoruz

arkadaslar acikcasi site adini su an icin tam hatirlamiyorum ben indirmistim ve yaklasik 100mb dolayinda bi mebla suruyor yani internet cafeden baglanan bi kullanici olarak bunu upload etmem benim icin su anda imkansiz..

hakkaten ne demek bu 100 mesaj sayısı
banada yakında ide nin 2006 Tdy olanı gelecekti. bu şartlarda 100 mesaj kısıtlaması olduğundan ve bende faydalanamadığımdan sanırım paylaşıma açmayabilirim.
açmak da istiyordum oysaki . liman gibi fffbbbyyy ye gibi arkadaşları gördükçe..

tesekkurler 100 mesaj olunca indiririz artık

Geri