Şokkk:) 2008 Yılı En iyi Ve En Yeni Temaları Sadece Hackhell Üyeleri İçin !!No Rapid

Lan bu temalar nasıl uygulanıyor hem upload yap hem paylas hem lan bu temalar nasıl uygulanıyor densın Emege saygın bumu senın?

ya güzel kardeşim bak upload etmişsin ama yalan söyleme
madem upload ettin açıkla bakalım
bu temalar nasıl uygulanıyor he
hadi açıkla
madem alıntı değil açıkla bana nasıl uygulayacağım ben bunu
hadi bıkıyım

ya paylaşıyosanız adam gibide anlatın be kardeşim .

söylenen bütün yolları denedim .olmuyor olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

ya şunu bilen biri adam gibi anlatsın benimde kafam attı şimdi .indirdik kuramıyoruz .bu nası tema ?

tesekkurler

Renkte en yeni Xp Temas?.Xp ye Tema Yükleme sorununu tamam?yla çözdük.Xp tema yükleme sorununun çözümü

Çözüm :

?ndirdi?imiz rar dosyas?n?n içinde replacer adl? mini program? masaüstümüze ç?kart?yoruz.Bilgisayar?m?zda C:Windowssystem32 klasörünün içindeki uxtheme.dll dosyas?n? replacer program?na sürükleyip (sürükle-b?rak) klavyemizden enter a bas?yoruz.

?ndirdi?imiz dosyan?n içindeki uxtheme.dll dosyas?n? tekrar replacer penceresine sürüklüyoruz (sürükle-b?rak).Entera bast???m?zda replacer dosyalar?n de?i?tirilmesinin onay?n? isteyecektir bizde bu onay için Enter a bas?yoruz ve i?lemimiz bitiyor.

Windows baz? dosyalar?n de?i?ti?ini ve orjinal Xp cd sinin tak?lmas? gerekti?i uyar?s?n? verecektir bu uyar?y? iptal e t?klayarak kapat?p bilgisayar?m?z? yeniden ba?lat?yoruz.

Bu i?lem sitemizde verilmi? tüm .msstyles uzant?l? Xp temalar?n? kolayca çift t?klayarak Windowsunuza yüklemenizi sa?lar.

http://rs59.rapidshare.com/files/18665322/Blax_0_5_by_r4dius.zip

alıntıdır bi deneyin

arkdasın anlattığı şekilde yapın işe yariyo denenmiştir

lan denecek adamsın bunlar tema değil tema die milleti kandırıyorsun sahtekar herif
(Ç)alıntı yapıp nasıl yüklendiğini bilmiyorsun
ondan sonra mesajlarda bilgi verilmiş diyorsun sen bir b... bilmiyorsun daha ne diyeyim

Tema dediğin böyle olur indir rardan çıkar tema dosyasına çift tıkla ve kaydet
tema budur

BRAVO ARKADAŞIM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUN İKİ TEŞEKKÜR ALDI DİYE BAŞI GÖĞE ERDİ Bİ DE TAFRA YAPIYO MİLLETE BİLSE ANLAŞILIR BIRAK YAAA

hocam bu temaların hiçbiri bunun içinde yok sen olesine caps atmısın oraya

eyvallah cok saol kardesım

arkadaşım süper olmuş ellerine sağlık..

resimlerde güzel görünüyor indiriyorum emegine saglik teşekkürler

No rapid olması da cok ıyı oluyor cok sagol...​

Geri