Şok! UEFA'da patron Güler!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray'da çiçeği burnunda teknik direktör Bülent Korkmaz'ın yeterli lisansı olmadığı için Bordeaux karşısında sarı kırmızılı takımın başında sahaya Cevat Güler çıkacak.
UEFA'da yer alan bilgiye göre, daha önce Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği'ni çalıştırmış olan Bülent Korkmaz'ın antrenörlük lisansı Avrupa Kupaları'nda takımın başında teknik direktör olarak yer almak için yeterli değil.

news_manset_resim_4q_BKorkmaz_CGuler01.jpg

Turkcell Süper Lig için "A tipi" lisans yeterli olurken Avrupa Kupaları'nda takımın başında yer alabilmek için "Pro tipi" lisans gerekiyor.

(HTSPOR.COM)

No ProbLema Herşey KontroL aLtında Bu Maç HertürLü Bizde =)

umarım takımı olumsuz etkilemez. ya gerci yonetimin bole bi hataya düştüğünü sanmıyorum. bunu bilerek yaptıklarına inanıyorum. lisans dediğin elbet cıkarda mühim olan takımı toparlıyacak biriydi o yuzden getirdiklerine inanıyorum.

ArkadaşLar Korkucak Bir Durum TeşkiL Etmiyor Korkmayın...

BüLent Tribünden Cevat Hoca İLe Fikir ALışverişinde OLacak Ama Hiçbişi Bu Maçı ALmamıza EngeL oLamayacak Korkmayın...

Bu Maç Her TürLü Bizim =)

Uefa Kupasını alan oyuncuların bu lisansı aldıklarını duymuştum ama sallamışlar heralde?

Aslında Bülent in yerine sezon sonuna kadar komple Cevat hoca çalıştırsa takımı daha verimli olur..

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, Perşembe günü sahada takımının başında olacak.

Bülent Korkmaz'ın, UEFA Pro Lisans diploması olmadığı ve bu yüzden Perşembe günü Bordeaux ile oynanacak UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında sahaya çıkmasının imkansız olduğunun yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bülent Kormaz, Bordeaux karşısında, Ali Sami Yen'de sahaya antrenör olarak çıkabilecek, ayrıca UEFA'nın Pro Lisans uygulaması da 2011 yılından itibaren yürürlüğe girecek.

maraton.

Sonucu etkiLemez. . .

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, Perşembe günü sahada takımının başında olacak.

Bülent Korkmaz'ın, UEFA Pro Lisans diploması olmadığı ve bu yüzden Perşembe günü Bordeaux ile oynanacak UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında sahaya çıkmasının imkansız olduğunun yönündeki haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Bülent Kormaz, Bordeaux karşısında, Ali Sami Yen'de sahaya antrenör olarak çıkabilecek, ayrıca UEFA'nın Pro Lisans uygulaması da 2011 yılından itibaren yürürlüğe girecek.

maraton.

B_3e4a80c11e77f33996c58dc9450d9a9c.jpg

Uefa da Cevat GüLer dedi.. :vur

Yha Ortamı Kastırmayın Bişey OLduğu Yok BüLent Uzayda OLsa Ne Fark Eder, Adam Cevat Hoca İLe TeLden Fikir ALışverişinde OLacak Sonuçta, Bu Maçı ALacaz ÖyLe Veya BöyLe...

Geri