Şok!!! R.Madrid ELendi!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
İLk Maçı Evinde 1-0 Kazanan Lyon, R.Madrid'i ELeyerek Çeyrek FinaLe YükseLdi...

Gecenin Sürprizi!!!

2qnbou1.jpg

Bu Sene Lyon Ve Fiorentina'dan Sürpriz BekLiyordum, Dün Biraz ŞansLı OLsa Fiorentina'da Bayern'i ELiyordu Ama En Büyük Sürprizi Lyon Yaptı, TebrikLer Lyon...

guizaya da Laf ederiz ama maçın kırıLma noktası higuainin direğe nişanLadığı pozisyon oLdu..

OtLakçı ReaL'e İyi OLdu

ALıntı OLayLarına Hiç GirmeyeLim Leke =) Bakınız Tarih 21 Ekim 2009 =)

Her Takım Her Takımı YenebiLiyor, Daha Şimdiden Şu Diyemeyiz, Öne Çıkan Bir Takım OLduğunu Düşünmüyorum, Ama Fiorentina Ve Lyon Gibi TakımLar Bu Sene UmuLmadık YerLere GeLebiLirLer, Bunu ŞampiyonLuk AnLamında SöyLemiyorum ELbette Ama Bu TakımLara Dikkat...

http://www.hackhell.com/spor-genel/625353-uefa-sampiyonlar-ligi-kupasini-kim-alir-2.html#post4716038

Çeyrek Finale kalan Kulüpleri Görelim Eşleşmeleri Görelim ona görede Lyon'un patlıcağı takımı yazarız .
:durdurun

Chelsea büyük ihtimal İnter'i eleyecektir haftaya 1-0 Yetiyor .
İlk maçta İnter çok mahkum oynadı Chelsea'ye karşı çok şut çektirdiler zaten 1 taneside girdi içeri .

Bende O Maçta İnter'in Turu Geçeceğini Düşünüyorum, CheLsea Son 1 Aydır ÖzeLLikLe Çok Dengesiz İşLer Yapıyor, Bana Açıkcası Güven Vermiyor, O Maçtan Bir BeraberLik Çıkar Ve İnter ELer Diyorum =)

Geri