Şok.!!! Porto Fener maçı uydudan izlenemeyecek !!!

dünkü maçlarda problem varmıydı çünkü okudugum yorumlarda anca ikişnci yarızı izleye bildik falan deniliyor bende digitürk var sorunsuz seyrettim digitürkte şifre problemi yok galiba olmazsa bende next var biss key'i bir şekilde girer avrupa kupası ve ntv'yi seyrettigim gibi c.l'yide seyrederim ne yapar eder seyrederim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=481244 buraya bir bakın zannedersen digitürk izleyicilerinde problem yok

tdün akşam tam hazırlandım liverpool maçı izleyeceğim oda ne şifrelendi ne uyuz oldum önemli değil bakıcaz çaresine

iyice çığrından çıkardılar bu yayın işini...İnsanların bir Şampiyonlar Ligi keyfi vardı onun da tadını kaçırdılar...

Allah tan D Smart var evde..Akşam oturur izleriz maçımızı..

iyice herşeyin bokunu çıkarttılar..

yabancı kanal vermiyormu bari orda izleyelim

Uydudan Maçı İzliyorum Siz Nasıl İzleyemiyorsunuz :saskin
Dün Marselia - Liverpool Maçınıda İzleyemenler Var Ben 90 DK Maçı Kesintisiz İzledim :saskin

kim demiş!!! uydudan anlayan kardeşlerim için veriyorum. şifre tipi:BİSS ıd:0x1 f f f key değeri:a021230035461400 bizzat kendim denedim star tv açılıyor

:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory:victory
kim demiş!!! porto-fenerbahçe maçı uydudan izlenilmeyecek diye.uydudan anlayan kardeşlerim için veriyorum. şifre tipi:BİSS ıd:0x1 f f f key değeri:a021230035461400 bizzat kendim denedim star tv açılıyor

Geri