Şok.!!! Porto Fener maçı uydudan izlenemeyecek !!!

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
1zy808m.gif
vqqy52.jpg

Porto Fener maçı uydudan izlenemeyecek !!!

Porto - Fenerbahçe maçını normal uydusu olanlar, yurtdışı yayın hakları nedeniyle izleyemeyecek. Peki maç nereden nasıl izlenek?

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Porto-Fenerbahçe maçını normal uydusu olanlar, bölgesel sınırlama zorunluluğu ve yurtdışı yayın hakları nedeniyle izleyemeyecek.

17 Eylül Çarşamba günü yapılacak ve Star TV tarafından yayınlanacak olan Porto – Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçını normal uydu alıcısı ile TV izleyenler izleyemeyecek.

Bölgesel sınırlama zorunluluğu ve yurtdışı yayın hakları nedeniyle şifreli olarak yayınlanacak Porto-Fenerbahçe maçı kesintisiz olarak D-Smart 24. kanal, kablo ve karasal anten ile de Star TV den izlenebilecek.

Kaynak : Erciyes Tv

bu uydunun iice cıvası çıktı..
ya d-smart aLmaLı ya digiturk.. her haLükarda ya Lig ya avrupa izLeyemicez ama..

Yok ya Şimdi MARSİLYA Maçındada Girdi şifreye D-SMART'ın ... ! :mad: Çocukları Ya !..
Maçta İzliyemiycez !

BİSS Key Giriyorum Olmuyor

sıkıntılı olacak bu iş son zevkimizide elimizden aldı aydın bey

uydunmu var derdin var:D

aydın şerefsizi yıne yaptı yapacagını kac senedir izlenıyodu da şimdi mi problem oldu..işin ilginç tarafıda star tv dogan yayın grubunda ve d-smart verebılıyo..d smart uydu degilmi..yoksa benmi yalnış bılıyorum

arkadaşlar maç şifresiz uydudanda izlenecek sadece diger şampiyonlar ligi maçları uydudan izlenemeyecek lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin

arkadaşlar maç şifresiz uydudanda izlenecek sadece diger şampiyonlar ligi maçları uydudan izlenemeyecek lütfen yanıltıcı bilgi vermeyin

Yarın Görürsün Arkadaşım:goz:

Sadece Türkiyedeki Maçlar İzlenebilecek..:goz:

star tv yi aradım...maalesef yarın ki fenerbahçemizin maçıda uydudann izlenemiyo..bi ş.ligimiz vardı onuda aldılar ya elımızden helal olsun..kaos ortamı cıkar yakında ..mıllet maçla atıyor stresını şu yaptıklarına bak yaw..şifre de yok..hay ben bole düzenin ....tövbe tövbe

walla dostum ben ntv spordan izledim fenerbahçenin bütün şampiyonlar ligi maçları şifresiz uydudan izlenecek diger şampiyonlar ligi maçlarıda şifreli olrak verilecek ben ntv sporun yalancısıyım dediğin gibi yarın görürüz

++++

eger gerçektende şifreli ise ve uydunda emu yazlımı varsa otomotik olarak şifreyi çözer yanı benim ki beko çözüyorda otomotik çözmüyorsada biss key bulup izlersiniz

Saol bilgi için

Bizim 2 TV Var Teki Uydu Teki Uydusuz Uydusuztan Maçları İzliorum Ohh :D hele şukur bı ıse yaradı uydusuz :)

allahtan hem uydu hemde nomal anten var:sigara:

Geri