Şok! "Konuşursam Sokağa Çıkamazlar!!"

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
50287_13_080717114634.jpg

G.SARAY’LA yolları ayırdıktan sonra futbolu bırakma noktasına gelen Hakan Şükür’le ilgili her gün farklı haberler gelmeye devam ediyor.. Bir süre Çeşme’de tatil yapan tecrübeli futbolcunun jübile konusunda henüz kesin kararını vermediği, transfer ihtimalleri arasında ciddi biçimde Dubai’nin de bulunduğu bildirildi.. Şükür’ün Dubai ile yakın ilişkileri bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşme de bu ihtimali kuvvetlendiriyor.. G.Saray’dan ayrılışıyla ilgili başkan Adnan Polat ve genel menajer Adnan Sezgin’e büyük tepki gösteren Şükür, yakın çevresine “Konuşursam sokağa çıkacak yüzleri olmaz.. Ligin son 4 haftasında beni her gün 4 defa arayıp takımı toparlamamı isteyenler, Şampiyonluk Balosu öncesi telefonumu bile çevirmediler” ifadelerini kullandı. Başbakan Tayyip Erdoğan’la da görüşen Şükür’ün basın toplantısı düzenleyerek müthiş açıklamalar yapması bekleniyor..

Maraton

adam geldi 40 yaşına hala ne işlerle uğraşıyo paran var mis gibi ailen var bırak artık bu işleri

Bu işler tehditlee oLmuorr yaa insan qibi cık topunu oynaa yoksa bıraqq futbolu bu sene sanki qol kralıı olduu yaslandınn bırak artık futboluu yenii neslee kapıı acc yaa ..

Ben bu filmi daha öncede bülenttede izledim konuşursam şu söyle olur falan demiyeceksin iddaa ispatla yükümlüdür umarım ne demek istediğimi anlamışsındır şükür.

Geri