Şok iddia! 'CHP'nin oylarını 100 TL'ye yaktık'

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
23ii455.jpg

2yngwah.jpg

KOCAELİ'nin merkez ilçesi İzmit'te Belediye Başkanlığı seçimine CHP'nin yaptığı itiraz İlçe Seçim Kurulu'nca reddedilmesinin ardından bu kez İl seçim Kurulu'na götürülürken, akşam saatlerinde de elinde AKP'nin verdiği müşahit kartı bulunan Yüksel Akçay adlı bir şahıs, CHP'nin oylarını 100 TL karşılığında kent dışına götürüp yaktıklarını iddia etti.

Gazetecilere İzmit'in Turgut Mahallesi'ndeki huzurevine yakın bir bölgede açıklama yapnan ve adının Yüksel Akçay olduğunu söyleyen kişi, AKP'nin kendisini seçimde İnkilap ‘müşahit’ olarak görevlendirdiğini belirterek üstünde adı yazılı kartı da gösterdi.

“SARIŞIN BİR KADIN ‘KAYBEDİYORUZ, GEREKENİ YAPIN’ DEDİ”

Sayımlar devam ederken başı açık hafif sarışın bir kadının yanlarına geldiğini ve ‘İzmit'i kaybediyoruz. CHP önde. Gerekeni yapın’ dediğini belirterek, “İnkilap Lisesi'ndeki oy pusulalarını alıp buraya getirdk. Gece saat 01.00'de burada CHP'nin oylarını yaktık. Bunlar yakılacak denildi, yaktık. Bana bunun için 100 lira verdiler. Vicdanım elvermedi” diyerek oyların yakıldığı yeri ve yanmış kağıt parcalarını gösterdi.

Açıklamasında, yakılanların hepsinin de CHP oyları olduğunu iddia eden Yüksel Akçay, oyları yakmaya 2 kişi geldiklerini, diğer kişinin de AKP'li olduğunu öne sürdü. Bu kişilerin adlarını vermeyeceğini de söyleyen Yüksel Akçay, kendilerine talimat verenen kadın olduğunu da tekrarladı.

http://haber.gazetevatan.com/Sok_iddia/231327/1/Gundem

bu vatandaş gibi vicdanına yenilen kaç vatandaş daha çıkar acaba?

Lanet Olsun Alahın Adını Kullanarak Bu Kadar Allahsızlığın Yapıldığı Başka Bir Oluşum Yoktur Herhalde Yazıklar Olsun Bu Akp Ye

Seçim şaibeleri önce belediyelerin bölünüp birleştirilmesi ile başladı... Sonra seçmen sayıları ile oynandı, ölmüş insanlar seçmen oldu, inşaatta yüzlerce seçmen çıktı... Sonra milyonlarca liralık seçim rüşvetleri peşkeş çekildi devletin sosyal yardımları adı altında... Elektrikler kesildi, bilgisayarlar çöktü..
Genelde İl Genel Meclisinde ne çıkıyorsa başkanlıkta da o çıkıyor. İzmit'te il gn. meclisinde CHP çıkmış, başkanlık AKP'de. Çok şaibeli.Şu anda bütün şaibeli yerlerde seçim tekrarlansa AKP % 30'un altında çıkar.Bundan eminim.

KocaeLide yaşayan biri olarak bu tip bir habere önce şaşırdım.Çünkü AKP seçim yarışını uzak ara önde bitirdi.Yani bayağı bir oy yakmaları lazımdı.Buda verilen oy sayısı ile sayılan oy sayısı arasında bir dengesilik oluşturacak ve buda seçimin iptali sonucun doğuracaktı.Fakat oyları yaktığını iddia eden şahsın bugün Emniyet Müdürlüğünde verdiği ifadede; İzmit Merkez İlçe CHP Belediye Başkanı adayı Fikret TOKER'in isteiğiyle böyle birşeyi söylediğini ve karşılığında 3000 Lira aldığını söyledi.Seçim bitmiş halk tercihini şu veya bu şekilde belirtmiş.Bu kadar kokuşmuşluk eski Romada bile yoktu.Şimdi ne diyecekler merak ediyorum, bu tezgahı yapanlar.

Batak oynamayanınız yoktur. Batak oyununda amaç yüksek almaktan ibaret değildir. Batırabildiğin kadar batırmaktır..

Chp oylarını yakıp, kendi oylarını koyarsan sondan başa geçebilirsin. Önce iktidarın, sonra da hala bunlara izin veren ülkemizin ayıbı..

KocaeLide yaşayan biri olarak bu tip bir habere önce şaşırdım.Çünkü AKP seçim yarışını uzak ara önde bitirdi.Yani bayağı bir oy yakmaları lazımdı.Buda verilen oy sayısı ile sayılan oy sayısı arasında bir dengesilik oluşturacak ve buda seçimin iptali sonucun doğuracaktı.Fakat oyları yaktığını iddia eden şahsın bugün Emniyet Müdürlüğünde verdiği ifadede; İzmit Merkez İlçe CHP Belediye Başkanı adayı Fikret TOKER'in isteiğiyle böyle birşeyi söylediğini ve karşılığında 3000 Lira aldığını söyledi.Seçim bitmiş halk tercihini şu veya bu şekilde belirtmiş.Bu kadar kokuşmuşluk eski Romada bile yoktu.Şimdi ne diyecekler merak ediyorum, bu tezgahı yapanlar.

eğer söyldiğin doğruysa bu kendini adam zanneden vatandaşın bu dünyada yatacak yeri yok.
para için anasını babasına satar böyle adamlar. 3000 lira almış chp liden 100 liraya akp liler chp nin oyunu yaktırdı diyo.
bu nasıl bir kokuşmuşluk.
senin yazdığın yada benim yazdığım doğru olmasa bile artık ülkemde seçim sistemi baştan aşağıya kokmuştur. herhalde dünyada hiç bir ülke yoktur bu akdar itiraz edilen bir seçim yapılan.

yazıklar olsun ysk ya

ve yazıklar olsun bize

ne kendi oyumuza sahip çıkabiliyoruz ne de oyumuzu çalanlardan hesap sorabiliyoruz ne de bu işlere göz yumanlara hesap soruyoruz

Bende 4-5 Torba Oy Kaçırdım Sandıktan Ama 25 TL KarşıLığı Tühh Be :melek

gerçeği araştırmışsın teşekkürler
ama şunu da bilin ki chp de izmirin bir ilçesinde oy için vatandaşlara 100 ytl dağıtmış ve seçimi kazanırsa içkili bir eğlence yapacağını söylemiş doğrumu değilmi diye düşünürken o eğlencenin haberi orda görev yapan bir arkadaştan geldi ama para verip vermediği konusunda kesin bir şey söyleyemem.

Geri