ŞOK ! cok ilginc ,,, cok garip bir olay... ürpereceksiniz...

lem bu ne:D bende daha degişigi var bir ara ekleyimde herkez görsün:Dsaol paylaşımın için dostum

walla ben fazla korkmadımda yanımda kucuk kardesım vardı o bayagı bır korkdu :D cocuk aglıyo lem bunu yapanı bır buluyum hehehe :)))

höyt lan o ne öle allah. ya rabbi altıma ediyodum lan bende ses kısık die sesi açıyom iyice. allah belanı vermesin gece gece tırstım yaa :(

abi bu ne ya ödüm koptu.

bravo bilader .ıçırdın biz

zuhahahaha korkuttu falla teşekkürler korkuttuğun için dostum bidahaki sefere korkutacak die sölede ödümüzü alması ok :D:D:D:D:D

Az tırstım yaf :D

hay allah cızırtını vermesin be ya :(

abicim kiim bunu yaptıysa ödüm bokuma karıştı resmen akşam akşam kimse dinlemesin ölü görsem bu kadar korkmazdım

luzumsuzluktan başka bişey değil wala ..

LosTCorpsE' Alıntı:
Nihahhaaahaa hastayım bu konulara :D Forumda en sevdiğim eylençelerden biri de burdaki mağdur vatandaşların msj larını okumak nihahhaaahaa:D
hadi len tırstım demiyoda :D konuşma len konuşma len:D

LosTCorpsE' Alıntı:
Hahhhaa yok lam önce yorumları ouyom böle durumlarda:D Yemem öle kolay kolay:D
bende kıllandım zaten sen söleyince baktım yorumlara, sonra izlemedim tabi:D

çok korktum yawww öyyyffff aman allahım bir şey çıkacagını hiç zannetmemiştiim dogrusu elim ayagım titredi

bende dalmis gizli mesaj ariyorum yorumlari okumadan zipladim hemen ehehe birde adam harika yapmis olayi diagram donuyor felan o anda abi bitirdin bizi yaa

Altıma mıçtım hoooohhhhh buna benzer bişi daha vardı

Korkmadım ama cok ilginç Helal sana kardeş:Hee ßu arada korkan kızlar varsa sarılsın ßana ben ikna ederim sizi:p

ehehe klavye uçtu...Sonuç:Kırıldı :p

Geri