Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞOK ! cok ilginc ,,, cok garip bir olay... ürpereceksiniz...
ya gözünüzü seveyim ... feleğim şaştı :S evde arkadaş uyuyor ben saenizde uykumu kaybettim nasrettin hosa gibi mahallede mi gezsem napsam :S felaket irkildim birden :S böyle bişey olsa sanki duyulmazdı önceden :S bendekide ...
Tahmin ettim cunku o kadar guzel bir melodisi var ki ters bile cevirse tatlı olmaya devam edecektir. Yine korkunc tipleme cıkacak dedim dedigim oldu. Baska seyler bulmaları lazım herkes biliyor bu numarayı.
Geçmiş olsun birader.. ben ilk gördüğümde gecenin 3 üydü. Seste açıktı bayaa.. uyandırdım herkesi. Ama hoparlörle diil kendi çığlığımla.. Durur durur bu konunun teşekkürlerini kıskanırım..
Yani var ya ne desem ki. Diyeceğimi o an sana söyledim de şimdi gülerek yazıyorum. Adamı resmen eritiyor bu. Cıngılmış. Yiyim ben böyle cıngılı. Bende bilimsel ne bulabilirim diye bakıyordum ki bulduk ilimi bilimi. 2 gram akıl vardı sayende oda gitti.