ŞOK ! cok ilginc ,,, cok garip bir olay... ürpereceksiniz...

bn bunu biliodum ondan hazırlıqlıydım ama gece olduu için biras çarpıntı yaptı:p :D

ya gözünüzü seveyim ... feleğim şaştı :S evde arkadaş uyuyor ben saenizde uykumu kaybettim nasrettin hosa gibi mahallede mi gezsem napsam :S felaket irkildim birden :S böyle bişey olsa sanki duyulmazdı önceden :S bendekide ...

ya nası girdiniz abi ya ben giremiom bide yorumları okudum meraktan çatlıcam:(

Tahmin ettim cunku o kadar guzel bir melodisi var ki ters bile cevirse tatlı olmaya devam edecektir. Yine korkunc tipleme cıkacak dedim dedigim oldu. Baska seyler bulmaları lazım herkes biliyor bu numarayı.

candemir06' Alıntı:
oha be birader kız vardı yanımda

Geçmiş olsun birader.. ben ilk gördüğümde gecenin 3 üydü. Seste açıktı bayaa.. uyandırdım herkesi. Ama hoparlörle diil kendi çığlığımla.. Durur durur bu konunun teşekkürlerini kıskanırım.. :D:(

Saglam konu bu konu cok kisiyi daha ceker,, bende ilk cok irkildim,,, klavyeyi kiracaktim :)

ulan nevrim döndü be ne bet suratlı karıydı öle

süperdi bu türlerin en etkileyicisiydi böyle bişey çıkacağını hiç tahmin etmedim

Cıx Cıx harbiden ummadığım anda geldi bu şaka :)) Ürperdi icim ama dikkat edin kalpden sorunu olanlar falan wardır.. MâzAllah adam kalpten gider..

la Allah belanızı vermeye.la pis tırstım ölcem şimdi :ter: :ter:

abi deli misiniz yapmayın bole seyler tıstım :'(

Yani var ya ne desem ki. Diyeceğimi o an sana söyledim de şimdi gülerek yazıyorum. Adamı resmen eritiyor bu. Cıngılmış. Yiyim ben böyle cıngılı. Bende bilimsel ne bulabilirim diye bakıyordum ki bulduk ilimi bilimi. 2 gram akıl vardı sayende oda gitti. :)

Geri