Şok! "Baros Tam Bir Irkçı"

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
55385_13_080906093440.jpg

Beşiktaşlı yönetici Murat Çelik, G.Saray’ın transferine taş attı

“Milan Baros’un Lyon’da ırkçı hareketleri vardı. Bu kabul edilemez. Biz Nouma ve Drpic’te bu hassasiyetimizi göstermiştik.”

BEŞİKTAŞ yöneticisi Murat Çelik, G.Saray’ın yeni transferi Milan Baros’un ırkçı olduğunu ve Türkiye’ye yakışmadığını söyledi. Çelik, Baros’un ırkçı hareketlerinin Avrupa’da olay olduğunu ve her nedense Türk spor kamuoyunun ve medyasının bu olaya sessiz kaldığını dile getirdi.

İŞTE Çelik’in sarı-kırmızılıları kızdıracak sözleri: “G.Saray’ın son transferi Çek oyuncu Milan Baros çok iyi ve önemli bir futbolcu. Buna hiç şüphe yok. Ancak büyük kulüplerin formasını giyen oyuncuların, topluma ve gençliğe örnek oluşturduğunu unutmamak gerek. Fransa’da top koşturduğu dönemde Baros, rakip Rennes takımın siyahi oyuncusu Stephan Mbia’ya yönelik yaptığı hareket kabul edilebilemez. Bu seviyedeki dünyaca ünlü bir futbolcunun adının, ‘ırkçılık’ ile birlikte anılması çok üzücü. Ama daha önemlisi böyle bir oyuncunun artık Türkiye’de top koşturuyor olması hazin ve bir o kadar da düşündürücü. Irkçı bir futbolcunun oluşturacağı model, spora ve ’fair-play’e gönül vermiş bir insan olarak şahsen beni çok rahatsız ediyor.”

NOUMA’YI GÖNDERDİK

GENÇ yönetici geçmişte Pascal Nouma’nın yaptığı bir hareketten sonra hemen gönderildiğini de hatırlatarak, “Beşiktaş olarak geçmişte Pascal Nouma’ya karşı takındığımız tutum hala hafızalarda. Aynı şekilde, Drpiç transferinden vazgeçme nedenimiz de. Açıkçası G.Saray camiasının tamamen anlık reaksiyonlarla ortaya çıkmış olan Nouma ve Drpiç ile kıyaslanamayacak derecede vahim ve tehlikeli olan ”Baros’un ırkçı hareketi“ ile ilgili, Beşiktaşlılar’ın o günlerde gösterdiği hassasiyetin bir benzerini sergilemelerini beklerdim. Konu Beşiktaş olduğunda pireyi deve yapan kamuoyu ve medyanın, bu konuda sessiz ve duyarsız kalması da ayrıca düşünülmeli ve değerlendirilmelidir” diye konuştu.

VATAN

İşte Kanıtı;
55385_2_080906093539.jpg

Her Zaman Söylüyorum Futbolunu Oynuyosa Gerisine Karışma :melek​

Nouma örneği ile ne alakası var Nouma ırkçı değildi terbiyesizdi :D

İlla yeni gelen oyuncuya ßi kulp takacaklar:D

Lan Nouma .......yini karıştırıyodu... :durdurun
Irkçılıktan daha kötü olabilir....
Hem Nouma gitti tekrar geldi.......

Türkiye de ırkçıLık kavramı oLmadığo için istediği kadar ırkçı oLsun burada sorun çıkartamayacaktır..

ayrıca her iyi transferin arkasından o transferi kötüLeme çabaLarından sadece birisi..

pardon ama pırlanta bokada batsa degerını yıtırmez sız hala sllayın adama Turkıyede bole haretı olursa tamam derım ama gecmıs weya yasanmız bızden oncedır.

yapmışsa apmış o eskimiş artık ve türkiyede bunu fener alsa acayip överlerdi örneğin kezman ilk geldiğinde yok öyle yok böyle yok şu kdr atar felan filan sonrasını da biliyoz ama hehe

VATAN GAZETESİ İSE MUHABBET ÇOK DA YORUM YAPMAYA GEREK YOK ! :) İNGİLTERE'DE BİR TABİ,R VARDIR BULVAR GAZETELERİ BİR DE SAYGIN GAZETELER BU BULVAR GAZETELERİ YALAN DOLAN HABERLERLE GAZETE ÇIKARTAN KURULUŞLARDIR...galatasaray'a inat sürekli bir anti haber yapma telaşında olan bu kuruluşlarda bulvar gazetesi sıfatından öteye geçmez....o yüzden ciddiye bile almıyorum....

sımdı neden böle dusunuosunuz:D ya o adam salmışsa :D kokuosa baros da rahatsızlıgını belli etmiş:D

ahahaha külpünü taktı gol atamaz ırkcı bu ırkcı sakatlanır ırkcı yemegi beenmez ırkcııı baros gecmiş olsun hacım :D seni lyonda oynarken sewıodum bı fenerlı olarak turkıyede top oynıcak olmandanda memnunum ama türkiye cumhuriyetınde herşey toz pembe diil sende kezman gibi olma inş. :D

bir Beşiktaşlı olarak Murat Çelik saçmalamış diyebilirim
bir resimden yola çıkarak Milan Baros ırkçıdır demek saçma olur

Irkci olabilir, dogru da degildir de bunun
kararini BJK verecek degildir. Futbol Etik Kurulu karar verir ona gore
mac cezasidir, para cezasidir verilir. Ayrica, ben BJKnin Nouma kadar
sahiplendigi baska bir oyuncu dusunemiyorum...

Bence Futboluna Bakıp Yorumu Ona Göre Yapalım
Nasıl Olsa Burası Fransa veya Başka Bi Ülke Degil
Adamı Oraya Gömerler Eger Oyle Bişi Yaparsa Merak Etmeyin ... :D

şimdi bakın arkLar
Vatan gazetesi saçmaLamak üzerine kuruLmuş bi gazetedir..
ikincisi ve en önemLisi baba parasıyLa büyük kuLüpLere yönetici oLmuş küçük beyinLiLer'den bu tür açıkLamaLarı duymak hiç sürpriz değiL..

şimdi bakın arkLar
ikincisi ve en önemLisi baba parasıyLa büyük kuLüpLere yönetici oLmuş küçük beyinLiLer'den bu tür açıkLamaLarı duymak hiç sürpriz değiL..

usta sende durumu biliyorsun
bizim neredeyse tüm yönetim bu tiplerden oluşuyor
Demirören ve saz arkadaşları kendileri bu sene doğru dürüst bir bomba transfer yapamadılar diğer kulüplerin transferlerine laf atıyorlar durum bu kadar açık ve net
ah bir Fenerbahçe veya Galatasaray'daki yönetim anlayışı Beşikaş'ta olacak ki
neler olmaz =)

şimdi bakın arkLar

BunLarın abisi Sinan Engin :p FutboLun duayeni :hhmanD:hhmanD

Geri