Şok: Atatürk Havalimanı'nda Yahudiler zikir çektiler

bir kaç ay önce bir adam yolun kenarında namaz kılıyodu...

basın da admın namaz kılarken çektiği görüntüyü gösteriyodu bu kadar da olurmu diye..adam ne trafiği aksatcak bişi yapmış ne de kazaya sebebiyet vercek yolun kıyısında namaz kılıyodu..

ve gazeteler bunu OTOYOLDA NAMAZ ŞOV diye duyurdu...dikkat edin şov diyo terbiyesizler..

longbowman kim karıştı diyon ya karışan karışıyo

doğru diyorsun kardeş... bunu kendi halkımızdan birileri yapsaydı ortalık ayağa kalkardı.. yahudiler olunca kim ses çıkarır ki..

başınıza saksıda düşse onuda tayyipten bileceksiniz.
tamam israille ilişkileri yanlış ama bugüne kadar hangi hükümet onlarla işbirliği yapmadı.ecevit amerikanın afganistana saldırması konusunda gazetecilerin amerikanın ileri sürdüğü delillere inanıyormusunuz sorusuna amerikanın inanması bizim için yeterli demedi.
tamam bu hükümeti yanlışlarını eleştirin ama bundan önce hükümetler zamanında ülke güllük gülüstandıda şimdi bozulmuş gibi gadarca eleştirelerde yapmayın

diger hükümetler işbirligi yaptı diye akp nin de mi yapması lazım?

şu anda hükümet akp ve onu eleştiricez yanlıslarında, dogru olan bu.

bundan onceki hükümetleride zamanında eleştirdik zaten, yine tartısma konusu acılsın yine eleştiririz.

Kim Dinine Sövüo :mad: Millet Sizin Gibi Körü Körüne İnanlar Yüzünden Dininden Soğudu

Kardes dininden sogudular diyosun o dininden soguyanlara bak bakalım sogumadan oncekı hallerıne pek i değişiklik gorebılcekmısın acaba cok merak edıyorum

İbadeti yapan müslüman deilse sıkıntı yok, laiklik sadece islama gecen bi kavram ülkemizde

sözde laiklik yanlıları nerdesiniz ?okulda şurda burda namaz kıldılar diye insanlara hakaret edenler nerdesiniz ?o hava alanında bir müslüman namaz kılsa o şekilde,alıp içeri atarlar düzeni bozucu harekette bulundu diye.

Yahudilerin yerinde Müslümanlar olsaydı emin olun ki hepsini afaroz ederlerdi...
İbrani kökenli tv spikerleri ağızlarından salyalar bolaşırcasına şok şok şok diye ilk
haber olarak verirdi...

Kendi ülkemde, kendimi azınlık gibi hissettirenlerin Rabbim belasını versin...

Kim Dinine Sövüo :mad: Millet Sizin Gibi Körü Körüne İnanlar Yüzünden Dininden Soğudu

Arkadaşım sen dinden soğumak için bahane arıyorsan bunları göstererek komik oluyorsun. Beni bugüne kadar kimse dinden soğutamadı soğutamaz. M.Akif Ersoy dediği gibi benim iman dolu göğsüm serhaddim var.

Sen ne diyorsun arkadaş yorum yapmadan önce yazıyı okumanı tavsiye ederim.

Dam üstünde saksağan vu beline kazmayı muhabbeti yapma.

neyse senle uğraşaam. diyeceğim o ki

eğer bu karede yahudiler değil de bir iki müslüman olsaydı bizim darbeci ergenekoncular "eyvah irtica hava limanına inmiş kaçınnnnnnnn" çığlıklarını duyar gibiyim.

yada türkiye şimdi irana mı yoksa malezyaya mı dönün onun tartışması yapılyordu.

Ammmma iş yahu diler gelince bizim darbeci er(kene)goncu postal yalayıcı kalemşörlerden çıt yok. yapamazlarda.sıkıysa yapsınlar.haham amcaları onların kulağını çeker
:clap:clap:clap:clap

Geri