ŞOK şok Vİsta Ultİmate Cd Versİyonu 700 mb (DVD Sürücüsü Olmayanlar İçin)

buyuk ugraslar sonucunda indirdim ama calısmıyor kurulum ekranında donuyor ve hata veriyor. bu arada ekleyim farklı cd farklı birlgisayar falanda denedim

paylasım icin sagol bunun dvd halindeki tek uploadı yok mu aceba:D

vistanın hicbi ozellıgı kalmamıski bunda kardesım hakkaten 98e vista teması koysak aynı sey olur

baska bır forumdan alıp buraya yapıstırdıgın ıcın emegıne saglık dostum :D

ayrıca tesekkur ederız... sorun yasarsanız o forma gırın ısmını vermıyorum arkadas maılını vermıs ulasır sorunu gıderırsınız...

burda herkez kıymet bılır EMEK VERENE

yaww haklısında başka türlü cd ye nasıl düşürecektim

dostum bu arada nasıl yaptın bu cdyı bır anlatırmısın bızde denıyelım degısık versıyonlar cıkartabılırız sanırım.... :d

dostum bu sıtelerın yarından cogu calısmıyo
serial sıtesınıde bulamadım ındırdım we cd de bozuk hıc bır ısıme yaramadı
yınede saol

usta yüklüycem teşekkürederim pekiyi begenmez isem kaldırması kolaymı,ya kusurabakma benim için önemli olan aslında bs min hızlı olması tabiki windows yada vistanın içinde bir yıgın işe yaramaz şeyler olması abi en çokta windowsda servislere ve update uyuz oluyorum bence gereksis şeyler zaten xp cd si romdayken başlat çalıştır (sfc /scannow) komutunu verdigimiz zaman xp tamir oluyo.tekrar ellerine saglık.

Kardeş sağolasın emeğine sağlık crack felan istemiyor umarım.Teşekkürler indiriyorum...

usta bu bir sistem

usta yüklüycem teşekkürederim pekiyi begenmez isem kaldırması kolaymı,ya kusurabakma benim için önemli olan aslında bs min hızlı olması tabiki windows yada vistanın içinde bir yıgın işe yaramaz şeyler olması abi en çokta windowsda servislere ve update uyuz oluyorum bence gereksis şeyler zaten xp cd si romdayken başlat çalıştır (sfc /scannow) komutunu verdigimiz zaman xp tamir oluyo.tekrar ellerine saglık.

kaldırmak için format gerekir :)

kardeşim ben indirdim kurdum şu an kullanıyorum yapabilecğinin en iyisini yapmışsın alıntıda yapmış olsan kendinde yapmış olsan eline sağlık gercekten güzel bir çalışma

resim print yapamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar windows fotograf galerisi lazımmış ama nerden indircem bulamadım

Eline Koluna Saglık Dostum Süpersin Sagol

emeğine sağlık dostum

Program icin cok tesekkur ederim.Bu tip kucuk vistalara inanmayanlar var.Xp ye yama falan diyorlar ama ben dun aksam kurdum ve boyle bir durum olmadigini gordum.Cunku laptop nerdeyse tum driverleri tanidi.Eksikleri de elimdeki vista driverlerinden yukledim ve tam oldu.Yalniz kucuk bir sou bu cd 700 mb olmasina ragmen kurulunca neden 6-7 gb yer kapladi? Iste o kisim benim kafami karistirdi.Bu normal midir? Acemiligimi mazur gorun arkadaslar.

Geri