Şok..Şok..Şok..Hackhell Yöneticileri..Şişli'de Basıldı..Çok Özel..Görüntüler..Dikkatt

Rewonun bu sogukta kısacık kestiği saçlarda ayrı bir olay tabi..:durdurun:durdurun
İnş birgün hep beraber eğleniriz ;P

bu arada bazı uploader arkadaşlar geleceğim dediler ama ektiler bizi...

not: bilet bulmak zor olmadı hatta bir koltuk boş kaldı, yani bi öğrenci bileti elimizde kaldı... bi öğrencilik yerimiz vardı :)

ayrıca sinema kapısında beklerken eski üniv. arkadaşımı gördüm =) buda hoş oldu benim için

Güzel bi gün olmuşa benzio saol knka resimler için..

güzell bi gün oLmuşa benziyor resimler 2 tane az ama mani genede ellerine sağlık ==).......

way way way bune topluluk bu ne güzellik :D

qzldi bea elinize saqlık fotolar için (=

Kessin öyleydi dimi karşıya geçin diye arabanın önüne atladım araba koydu size baktım hala karşı kaldırımda bekliyonuz ne güsel bea :durdurun:durdurun:durdurun

(Allah'tan şöför kadındı yoksa acımazdı haha frene de basmadı :p Arkasına bakmadan fıydı :durdurun:durdurun )

Gonuşma Laynn ! :D

Bu günü yani dünü bize yaşatan tüm arkadaşlara teşekkürler. Ama revo'nun anlatmış olduğu yemek hikayesi ayrı bir olay tabi orda olmayı kim istemezdi :durdurun

EDIT: La Jewel bizlemiydi yoksa o sinemada oturan hanfendi jewel miydi ?? Vay anasını be filmi izlerken bu bayan kim diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım ahuauhua jewel gittikten sonra aa o jewel miydi demeyide yediremedim ama buda küçük bir itiraf olsun..

Unutmadan otobüsten indim Cevahir'e girdim. Revo gelicek en az 5 kere beni aradı Cevahir'in içinde birbirimize bakıyos sonra baktım karşıdan bir iskelet geliyo :D :D (revo yemek ye yiyemiyorsan ben yediririm :D :D)
En sonunda buldu beni dedim qimler geldi (aklım Seda nın gelip gelmeyeceğindeydi.) saydı kanka Bora orda yenge orda dare geldi sonra blackwoman orda dedi olum o qim dedim ama kız harbi black dedi sonradan çaktım davayı o bLue miş dare söylemeseydi yine gidiyorduk taklaya :p :p

zuhau olm jawel şeydi len... ((sanırım)) hani kürk çizmeleri olan kız var ya =)

panter emel görmesin...

olm kız resmen kürkten çizme almış... Dark kızlara daha çok maaş veriyor...

yukarıda sanırım dedim... mani yüzünden ne filmin başını görebildim ne düzgün 5 dk oturabildim...

mani len bi daha ki sefere buluşacağımız yere geceden git yat... bekletme gene bizi..

2 adım ötede lokanta var. film başlayacak... adam mc'e gitmiş yemek yemeye... 500 mt mesafeye =)

film başladı caddeye çıktım adam elinde cola ile koşuyor... la at colayı - molayı =)

eheheh kaan sinemada hem yanımda oturuon hem de jewel sen ordamıydın dion :p sanki cok kız vardıda beni bulamadın :)

revo çizmemde azcık kürk vardı o kadardan bişi olmaz :melek boranın verdiği maaş az yetmio bana :sigara:

evet fazla uzun değildi ama resmen kürkten çizmeydi ya! =)

temsili fotoğraf...

zen22_brownc.jpg

ahaha revo benim böle deildi bunun kürkü kalitesiz :hadiordan benim çizmemin kürkü daha güzel

ya evet beni hep revocum bekledi yaaa cnm bnm:D
abi ben mi istedim hanımefendi mc dışında yiyemiyormuş o yüzden gittik hay allahım ya
koşturmaktan karnımı doyuramadımki:D

Abla ben ne bileyim benide arada kaynattılar zaten kırgınlık vardı üzerimde belli olmuyor muydu :p :p :p Üff desen düşecektim zaten o Cevahir den içeri girdim anam ben nereye geldim diye bi sordum kendime sora sora çıktık yukarı. Bora abi olmasa bisimkileri tanıyacağım yok ya :durdurun:durdurun:durdurun

Neyse dün bi pot kırmadık araba önüne atlamaktan başka he bide benim sol bacak gitti o ayrı konu dimi len dare nerdesin bonusum benim :durdurun:durdurun:durdurun

vaay iyi eğlenmişiz :)

ya sen akşam msn'den cep numaranı yazmışsın ama net olmadığı için göremedim. keşke yönetimde numaram yazılıydı, arasaydın dai... neyse... A.R.O.G. daha güzel bi organizasyon olacak =)

yaz geldi, piknikler falan... bunu saymıyoruz zaten.

Davette EdiLmiyoruz Artık :)

iyi EğLence OLmu$ :)

Edit: ßide Pazar Günü Hava Cok GüzeLdi Ya Siz Neden Ü$üdünüz O Kadar :)

Laa Mani Ne Adamsın ResimLer Şu anda göçmü$ =)

Adam tinypic,Photobucket warken Gitmiş Ne siteye Upload ETmiş :)

Geri