Şok Şok Şok Flaş Flaş Flaş Bağcılar'da bir Lisede Öğrenciler Namaz Kıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görülüyor ki buradaki bazı kişiler osmanlının son zamanlarına dönmek istiyor.dönen dönsün yalnız dinci takılıp daha tartışmayı bilmiyenler..

hey gidi hey..

bu arada yirmi üç adlı şahıs milletle kafa bulmak için açmış başlığı,herkese teşekkür ediyor..

siz de yiyin birbirinizi çoluk çocuk.

fare_07' Alıntı:
namaz vakitlerinin hepsi tatil öğle tatili yada ikindi tatili gidip evlerinde kılabilirler peka la [/B]
farecim tabii ki öğLen tatiLinde kıLınabiLir ama cemaatLe birLikte kıLmanın sevabı çok daha büyük. bunun aLtında da kötü bir niyet araramamak gerekLi. bırakın insanLar dinini özgürce yaşasın, isteyen bikinisini giyip sahiLde doLaşsın, isteyen cübbesini giysin. konuyu açan şahsa ne desem azdır, okuLda namaz kıLındığı için, LaikLik eLden gidiyor diye yaygara koparmak, uyuşturucu partileri, alkol alemleri, esrar toplantılarını MEŞRU göstermek ve bunLarı SOSYAL ETKİNLİK oLarak tanımLaması herkeste İNFİAL yaratır. Allah'ın emirLeri gayet açıktır, uyup uymamak tamamen bizLere kaLmıştır, ama bu kuraLLarı bizlerin eLeştirmesi gibi birşey söz konusu oLamaz.

EDİT :
BİM Kardeşim Lafı Gediğine SOKMUŞ
Bize Bundan Sonra Laf Düşmez
Hadi SeLametLe

FoFeR' Alıntı:
farecim tabii ki öğLen tatiLinde kıLınabiLir ama cemaatLe birLikte kıLmanın sevabı çok daha büyük. bunun aLtında da kötü bir niyet araramamak gerekLi. bırakın insanLar dinini özgürce yaşasın, isteyen bikinisini giyip sahiLde doLaşsın, isteyen cübbesini giysin. konuyu açan şahsa ne desem azdır, okuLda namaz kıLındığı için, LaikLik eLden gidiyor diye yaygara koparmak, uyuşturucu partileri, alkol alemleri, esrar toplantılarını MEŞRU göstermek ve bunLarı SOSYAL ETKİNLİK oLarak tanımLaması herkeste İNFİAL yaratır. Allah'ın emirLeri gayet açıktır, uyup uymamak tamamen bizLere kaLmıştır, ama bu kuraLLarı bizlerin eLeştirmesi gibi birşey söz konusu oLamaz.

Başka Ne denir.......

fofercim benim islam bilgim çok ii degildir ama yanılıyorsam düzelt

''islam kolaylık dinidir'' yanılıyormuyum ..hal böyleyken metrekareye 3 camii yada mescid düşen güzel ülkemde neden okullarda namaz kılınsınki...bu olayın er yada geç öğrenilecegi ve ordaki insanların zora sokacagı bilinmiyomu...hani kolaylık diniydi dindarlıkla yobazlık arasındaki ince cizgiyi aşmayalım bence

konuyu açan arkdasa gelince sadece yaşını merak ediyorum 10 falan büyük ihtimal ve bence beyni asıl yıkanan o

şunu çok ii kavrayalım solcuda olsak bizde müslümanız böle adamlar solcu falan degil hatta bence adam degiller....

Burası: Türkiye
Dinimiz : İsLam
Laik bir üLkede yaşıyoruz..
NasıLsa heRkes kıçını başını açıp
LiseLerde kol geziyorSa.. nasıLsa tuvaletLerde esrar partisi. çekip taşa vuruyolarsa ve bu çağdaşLık LakLik;
Namaz kıLmaK Allaha ibadet etmek gerici, çağdşı oluyorsa kimse kusura bakmasın
ben çağdaş değilim..
özgüR değiLmiyiz beyLer..
demokRat bir ülke değilmiyiz..
Laik değilmiyiz..
neden başörtülü olundugunda namaz kılındığında
laiklik elden gidiyor ülke elden gidiyor diye adlandırıyosunuz merak ediyorum..
eğer dinim isLam kitabım Kuran diyen aRkadaşLarda..
bu şekiLde laiklik elden gidiyoır şu oluyor bu oluyor diye hitap ediyoRsa..bu durumu
kusuRa baKmasınLar ben onu cahillikten başka hiç birşeye yoramam kuranımız var açık ayetler sureler vaR.. namaz haKKında
her neyse

Tartışmaya açık biR konu oLmadığından konu kapanmıştıR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri