Şok İki Türk Video Sitesine daha Sansür!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
vqqkoo.jpg

Türkiye'ye video yasak!

YouTube yasağı kalkacak diye beklerken yeni bir şok daha: Vidivodo.com ve İzlesene.com da yasaklandı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan "YouTube açıldı mı?" komedisi henüz zihinlerden silinmeden, şimdi de iki yerli video paylaşım sitesine erişim engelleme cezası geldi. Vidivodo.com ve İzlesene.com sitelerine giriş yapmak isteyenler, artık karşılarında videolar yerine erişimin engellendiğine dair "meşhur not"u buluyor.

Erişim engelleme kararının neden verildiği henüz netlik kazanmış değil. Ancak şurası bir gerçek: Önce Youtube'u, daha sonra da DailyMotion'ı kaybeden Türk internet kullanıcıları, şimdi de Türk video paylaşım sitelerinden mahrum ediliyor. Bu işin sonunda ortaya çıkan ana fikir ise ancak şu olabilir: Türklerin internet üzerinden video seyretmeye hakkı yok!

Kaynak

Bu işin sonu nereye varacak yasakçı zihniyet ile nereye kadar yeter artık ama......
İnsanlarımız bu gidişle internet üzerinden video izleyemeyecekler anlaşılan.

dostum sanırım kaynağın yanlış bilig vermiş yazmış olduğun sitelerin ikiside şu an aktif durumdalar

bu kadarına YUH artık. Gerekçeleri neymiş çok merak ettim.
Türkiyede yaşamıyorum her ne kadar yasak beni etkilemesede kesinlikle büyük bir AYIP!

İzlesene .com da yan tarafta bu siteye erişim mahkeme kararı ile
engellenmitir yazmasına rağmen site aktif vidivodo.com ise kapalı bir daha bakın isterseniz.

nalet olsun bu yasakçı zihniyete internette site kalmadı girecek

arkadaşlar sitelere ulaşmak istiyorsanız www yerine vidivodo.com olarak yazarsanız girersin en kısa yol budur.

nalet olsun bu yasakçı zihniyete internette site kalmadı girecek

arkadaşlar sitelere ulaşmak istiyorsanız www yerine vidivodo.com olarak yazarsanız girersin en kısa yol budur.

Doğru söylüyorsun world wide web (www) kullanmadan direk sitenin adını yazıp yasakçı zihniyete muhalefet edebilirsiniz.
Dns ayarlarınızla oynamayın.

vidivodo.com * youtube.com * İzlesene.com gibi siteleri kapatarak
türk video sitelerini daha cok aktif haline getimek istiyorlar bence

Bu Neya Artık Herhalde Bizi Cahil Yapmayamı Calısıolar Nedir

Verirsen kontrolü eline 3-5 dengesizin oynar dururlar uzaktan kumanda gibi canları sıkıldıkça :) Yazık.

Geri