Şok! Özer 3 ay yok

anakinrick

1.618
HH Üyesi
Reaction score
0
2nut17c.jpg

Sarı-Lacivertliler’de Özer Hurmacı şoku yaşanıyor. 4 yıllık sözleşmeye imza attığı günün akşamında ‘basit bir operasyon’ geçireceği açıklanan başarılı oyuncunun ayağına vida takıldığı ortaya çıktı. Özer Hurmacı’nın durumunun, Galatasaraylı Servet Çetin’inkine benzer olduğu ve sahalara dönmesinin 3 ayı bulabileceği belirtildi. Görüşüne başvurduğumuz Ümit Milli Takım Doktoru Asım Baykan, “Ameliyatı ben yapmadım. Ancak sol ayak tarak kemiği kırılmış ve bir operasyon yapılmıştı. Büyük olasılıkla kırık kaynamadığı için vida takıldı. Vida takılan yerin iyileşmesi, kaynaması ve ardından vidanın sökülmesi yaklaşık 2 ayı alır. Bundan sonra hemen fizik tedaviye başlanır. Çok iyi bir rehabilitasyon süresi sonrası tekrar sahalara sorunsuz olarak dönebilir. Ancak kırık çok hassas noktada. Futbolcunun rehabilitasyon süresini çok iyi çalışarak geçirmesi ve bölgeyi güçlendirmesi gerekir” ifadesini kullandı.

Çok maç kaçıracakBu durumda Özer Hurmacı’nın sezon açılışında yer alması, sezon öncesi Beşiktaş’la yapılacak Süper Kupa finalinde oynaması ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Yusuf Dursun
fanatik​

sezonu açmış oLsaydık ve böyLe bir sakatLık o zaman ortaya çıksaydı ben aLex yaptı derdim..:D:D:D

trabzonspor'un eskiden bir futbolcusu vardı LEMi die .. onun yiğeni bu trabzonspor'a getirtcem diyordu bize konuşurken ama yiğeni o şekilde değil miş fenere gitti .. işte dayı sözü dinlememenin sebebi bu :D

şok değiL,sakat oLduğu biLiniyordu zaten; bu sezonun ikinci yarısında hiç oynayamadı..

BekLeriz iyiLeşmesini. . .
Zaten sezon başına yetişiyor!!

iLk 2 hafta oynamaz eksikLerini kapatır. . .
Sonra Ligini tozunu attırır sorun değiL. . .

Sorun değil Deivid e sakatlanmıştı Fenerbahçem alışık . . .

BekLeriz iyiLeşmesini. . .
Zaten sezon başına yetişiyor!!

iLk 2 hafta oynamaz eksikLerini kapatır. . .
Sonra Ligini tozunu attırır sorun değiL. . .

İsterse 3 Hafta oLsun.
oLsunda Ne oLursa oLsun = )

Özer Adam Gibi İyiLeşince katıLıyorum.
Tozunu Attıracak !​

İnşaaLLah En Kısa Zamanda İyiLeşir Türk FutboLu Kazanır Bu Çocuğu.

Bomba transfer Fener'in elinde patladı. Galatasaray'da bir ara alıp çürük diye geri göndermişti. Ama iyi topçu düzelince oynar.

yaa işte ben tahmin tahmin etmiştim yani biraz akıllı davransaydılar oyani ameliyatı ankaraspor da olurdu böylelikle fenerbahçenin parası gitmezdi ben böyle düşünüyorum

ha tabi dimi ben onu unuttum dah iyileşir o zaman ya yeni sezona yetişir ama ilk başlarda performans düşüklüğü olabilir

Geri