Şirinler

Sebastian_

New member
Reaction score
0
Şirinler gay mıydı ? Gay değillerse nasıl çoğaldılar ? Bebek şirinin anası babası kim? Yoksa hepsi Şirineye mı kaydı? Şirin baba pzvenk mi ? Aman Allah'ım yoksa şirine kaşar mı??

olur mu hiç öle şey bebek şirini ormanda buldular :D

hay allahım vardı böyle bi konu ayrıca sen ben büükler öyle düşünüyo küçüçük çocuklar onları izlerken nasıl çoğaldılar die düşünmüo

onu anladık da ya gargamele ne demeli.kaşar maşar şirinlerin bir şirinesi var gargamel ne yapsın:)

xyron' Alıntı:
onu anladık da ya gargamele ne demeli.kaşar maşar şirinlerin bir şirinesi var gargamel ne yapsın:)
harbiden yazık gargamele bi rkedisi ve bir asistan:ı var garip evinde bi de arada gelen cadaloz bi anneyle cadı bişey vardı hatırladığım kadarıyla :p

gargamel inde kedisi war AZMAN
puahuaha

ahahahha ne çok şirinleri izliyenler varmış yha :durdurun

Şirinlerin başında bi adam çıkıp hep eğer sizde çok iyi biriyseniz şirinleri görebilirisiniz gibisinden laflar ediyodu şimdi gel sen şu şirinlerin yaptığına bak.Yanlız şöyle bişey de var popocuğu yere yakın olandan korkucan diye bi laf vardır şirinler için mi yazılmış o söz nedir??:):):)

hımmm cok bilinmeyeni denklem bu ya

yha cidden hani diodu ya başlarken iyi bi çocuk olursanız sisde görebilirsinis die :D

phen hep küçükken sınıfta yalan söliodum kıslar ben güçlü şirini gördüm ama beni görünce kaçtı die yha onu düşünüom ne aptalmışm yha:D

adından da anlaşıldığı gibi bence AZMAN çoğalttı onları euheuehueheuheu:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kesinlikle katılıom sana bunlar nasıl çoğaldı,bebek şirin niye hiç büyümüyo...neden o gözlüklü şirini hala öldürmüyolar:Dgıcık oluom ona yaaa...Ayrıca yanılıosunuz bu soruyu bana kardeşim sormuştu abla bunların annesi kim diye...bide bebek şirin niye büyümüo diye yaaa çocuklar artık daha zeki valla:D

Geri