Şimdi de içki yasağı

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
içkiyle CUMHURİYETİDE yıktılar helal olsun ne içtiniz siz yaa içki değil bu bence bu kadar kafa yapmaz :lol: :lol: iran neymiş bee her yazınızda iranda iran lan ne kadar korkutmuş sizi iran valla helal olsun bu. İran dünyaya savaşmı actı ırakda kanlı göz yaşları döktüren filistinde kanda yüzen somalide afrikada sömürgesini kurup oraları aclıkdan ölümler diyarı ölüler ülkesimi yaptı siz hangi tarafına soğuk bakıyorsunuz iranın iran batı dünyasından milyon kat iyidir "hiç yokdan bebek kanıyla ekmeklerini tatlandırmıyolar" ...

ben ne ıraga ne filistine ne somaliye nede baska bır ulkeye bakarım arkadas benım bu ülkede vatanı icin canını veren evlatlarım varsa ben onlar ıcın aglarım onlar ıcın üzülürm hükümetin orduyu tasviye edip pkk nın onunu actıgı gıbı içkiyi sigarayı yasaklayıp ülkeyi yobazlastırmak istemesi de cumhuriyete vurulmak istenen en büyük darbedir varsın olsun yıkamazlar yobazlastıramazlar bu ülkede sahte müslümanlar istemiyoruz

içkiyle CUMHURİYETİDE yıktılar helal olsun ne içtiniz siz yaa içki değil bu bence bu kadar kafa yapmaz :lol: :lol: iran neymiş bee her yazınızda iranda iran lan ne kadar korkutmuş sizi iran valla helal olsun bu. İran dünyaya savaşmı actı ırakda kanlı göz yaşları döktüren filistinde kanda yüzen somalide afrikada sömürgesini kurup oraları aclıkdan ölümler diyarı ölüler ülkesimi yaptı siz hangi tarafına soğuk bakıyorsunuz iranın iran batı dünyasından milyon kat iyidir "hiç yokdan bebek kanıyla ekmeklerini tatlandırmıyolar" ...

Çok sevdiysen iranı buyur tutan yok. Hangi Yönetim biçimi Cumhuriyet olan ülkede görülmüş içki yasağı ayrıca sadece içki de değil 12 den sonra dışarı da çıkamıycaz size kalırsa anasını satıyım...Bu yapıLan şeylerin topLamına bakıLdığında ortaya nedense çaktırmadan bi şeriat devleti kurma çabası görülüyo ve senin gibilerin yazdıklarına bakıldığında buna destek veriyo gibi bi görüntü çıkıyo...Ama
Kimse kusura bakmasn kimse Atatürkçüler Cumhuriyetçiler Devrimciler Milliyetçiler bu topraklarda olduğu sürece buraya o çok sevdiğiniz şeriatı sokmayız!!!

İçki sigaranın önüne geçilmesi yobazlaşmak değildir efendiler , daha temiz bir toplum yaratmaktır ...
millet afrikada içecek su bulamazken siz içki içiyorsunuz , sigara içiyorsunuz ...
şunu unutmayın içki içen sigara içen bağımlıdır , iradesi zayıftır , bunun zevkle bir ilgisi yoktur bu tamamen
zayıflıktan ileri gelir öyle ki bu tip insanlar zorda kaldıklarında her şeyi yaparlar ya tinerci olurlar ya gaspçı hapçı bally ci vs

1. Türkiye nin turizmde en çok getiri sağlayan yeri Ege , Marmara , Akdeniz diye sıralanıyor ...
Devlet Egede turizmi geliştirebilmek için Termik Santralleri kapatıp Nükleer Santral kurma çabasında...
2. Boğazda tabi gece gürültü olmayacak , bunu yobazlık olarak nitelemişsiniz aynı uygulama ezanlar için de geçerli ezanların da sesi kısılıyor boğaz da ...
3.Birisi resmen genelevlerini savunmuş , aciz herif senin anan kızın kız kardeşin orada millete 'hizmet' verse hoşuna gider mi?
sübyan denecek kızları fuhuş bataklığına sürüklüyorlar bi de onlara sorun bakalım...
Neymiş millet sokakta gördüğüne tecavüz ediyormuş bunun sebebi de sizsiniz ,
İman eksikliği , dini cehalet ve sonuçta televizyon ve dergilerde seksi özendiren yayınlar ...
Hanginiz çocuğunuzun içki ve sigara içmesini ister , siz bozuk bir toplum olup çıktınız , tedavi edilmeniz lazım ...

bunlara tek bir sözüm var sadece ve sadece tek bir söz

TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK

İçki sigaranın önüne geçilmesi yobazlaşmak değildir efendiler , daha temiz bir toplum yaratmaktır ...
millet afrikada içecek su bulamazken siz içki içiyorsunuz , sigara içiyorsunuz ...
şunu unutmayın içki içen sigara içen bağımlıdır , iradesi zayıftır , bunun zevkle bir ilgisi yoktur bu tamamen
zayıflıktan ileri gelir öyle ki bu tip insanlar zorda kaldıklarında her şeyi yaparlar ya tinerci olurlar ya gaspçı hapçı bally ci vs

1. Türkiye nin turizmde en çok getiri sağlayan yeri Ege , Marmara , Akdeniz diye sıralanıyor ...
Devlet Egede turizmi geliştirebilmek için Termik Santralleri kapatıp Nükleer Santral kurma çabasında...
2. Boğazda tabi gece gürültü olmayacak , bunu yobazlık olarak nitelemişsiniz aynı uygulama ezanlar için de geçerli ezanların da sesi kısılıyor boğaz da ...
3.Birisi resmen genelevlerini savunmuş , aciz herif senin anan kızın kız kardeşin orada millete 'hizmet' verse hoşuna gider mi?
sübyan denecek kızları fuhuş bataklığına sürüklüyorlar bi de onlara sorun bakalım...
Neymiş millet sokakta gördüğüne tecavüz ediyormuş bunun sebebi de sizsiniz ,
İman eksikliği , dini cehalet ve sonuçta televizyon ve dergilerde seksi özendiren yayınlar ...
Hanginiz çocuğunuzun içki ve sigara içmesini ister , siz bozuk bir toplum olup çıktınız , tedavi edilmeniz lazım ...

kardeş ben sigara da içiyorum içkide içiyorum ama senin gibi millete hakaret etmiyorum sunu unutma kimseye aciz diyemezsin yobazlıkla niteliyorum tabiki cunku bu tur hareket eden kım varsa hepsı yobazdır müslümanız diye gecınenlerın cogu siyasetten dolayı oyle yapıyor madem müslümansın akrabalarına bu ülkeyi zekat için mi verdin ogluna GEMİCİK aldın ben anlamam arkadas bırak afrikayı orayı burayı sen kendi ülkene bak yasadıgın bastıgın topraklar bile artık satılık herseyın baskasının elinde sen gelmişsin afrika diyorsun

kardeş ben sigara da içiyorum içkide içiyorum ama senin gibi millete hakaret etmiyorum sunu unutma kimseye aciz diyemezsin yobazlıkla niteliyorum tabiki cunku bu tur hareket eden kım varsa hepsı yobazdır müslümanız diye gecınenlerın cogu siyasetten dolayı oyle yapıyor madem müslümansın akrabalarına bu ülkeyi zekat için mi verdin ogluna GEMİCİK aldın ben anlamam arkadas bırak afrikayı orayı burayı sen kendi ülkene bak yasadıgın bastıgın topraklar bile artık satılık herseyın baskasının elinde sen gelmişsin afrika diyorsun

Boşver kardeşim uğraşma hakaret etti cezasını aLdı...

içki içmeyin diyen yok en başından beridir konu içerisindeyim yasa ne diyorsa olacak olan odur Toplum ne istiyorsa yasada odur irana kadar girdi içki yasası içen içer beni ilgilendirmez yalnış oldugunu söylemekeden başka bir şey düşmez ne yasa koruyucusu nede yasa cıkartma yetkisi bendedir gariban userim hayatta :) son olarak diyecegim şudur bu konu içinde dallanıp budaklandı evet ben avrupada kanla yogrulmuş ekmekdense afrikada (rabbim niyetimi tam eylesin ) ekmek için emek verenlerden olayım.Bana gecipde içkinin serbestligi Avrupalı yok laikcilgi yok cumhuriyeti kurtardıgı veya yasak olması cumhuriyeti yıkacagı ve iranlı olucagımızı kimse savunmasın cahilikden öteye gitmez , sohbet edilmez derim....

içki içmeyin diyen yok en başından beridir konu içerisindeyim yasa ne diyorsa olacak olan odur Toplum ne istiyorsa yasada odur irana kadar girdi içki yasası içen içer beni ilgilendirmez yalnış oldugunu söylemekeden başka bir şey düşmez ne yasa koruyucusu nede yasa cıkartma yetkisi bendedir gariban userim hayatta :) son olarak diyecegim şudur bu konu içinde dallanıp budaklandı evet ben avrupada kanla yogrulmuş ekmekdense afrikada (rabbim niyetimi tam eylesin ) ekmek için emek verenlerden olayım.Bana gecipde içkinin serbestligi Avrupalı yok laikcilgi yok cumhuriyeti kurtardıgı yasak olması cumhuriyeti yıkacagı veya iranlı olucagımızı kimse savunmasın cahilikden öteye gitmez bagnaz beyinlerle sohbet edilmez derim....

sadece bu olay değil ayrıca hakaretini de bildireceğim...
Olanların toplamına bak İrandan yakında farkımız kaLmaz böyLe herşeye sizin gibi baksak

İçki yasaklanacak diye bir haber çıkıyor...
"İçkime karışamazsın" "yobazlık bu" gibi aciz yorumlar yapılıyor.
Türban serbest olacak diye haber çıkıyor...
Laiklik elden gitti.. iran gibi olduk deniliyor.

Peki sarhoş ve çağdaş kesim; sen içkini içerken özgür olmak istiyorsun da
heryerde istediği kıyefeti giymek isteyene yok siyasi simge yok cart yok curt diye neden karşı çıkıyorsun? Özgürlük se ona niçin özgürlük yok. Sizin bu yaptığınız Laik Yobazlığı değil mi?

Tutarsız bir yasak...

Tutarsız çünkü maksat nedir tam olarak anlayabilmiş değilim. Maksat islami veya ahlaki bir nizam vermekse eğer, tatil yörelerinden ziyade büyük şehirlerimizin göbeğindeki eşcinsel, tinerci, transeksüel, fahişe v.s gibi bir dizi pislikten başlamak gerekmez mi?

Daha geçenlerde istanbulun göbeğinde rock konseri etkinliği adı altına inönü stadında su gibi içki tüketip, seyirciye cinsel organlarını gösterecek kadar edep dışı tavırlar sergileyen rock gruplarının konser adı altında hayvanlaştığı bir memlekette bodrumda gece yarısı içkiyi yasaklasan ne olur?

Bir yanda ırzına geçilmiş, diğer yandan mahallenin namus bekçisi kesilmişsin. Dönde bir arkana bak önce.

Şehir magandalarına, ayyaşlara, hapcılara, vatan haini pkk lı köpeklere teslim olmuş bir içişleri bakanlığının gücü tatilcileremi yetiyor? Bu tür pisliklerin yanında gece yarısından sonra ki müzik ve içki melek gibi kalır. Bilhassa Bodrum gibi turistlerin yoğun olarak geldiği yörelerde.

Bu yüzden amanın İranmı oluyoruz gibi araz yorumların hiçbir hükmü yok. Şeriatı ağızlarına dahi alabilecek bir iradeyi temsil etmekten çok uzak bir iktidara karşı şeriat endişeniz sadece komiktir. Topkapıda kutsal emanetlerin ve tarihin şarap mezesi yapılmasına karşı çıkan gençlere "ilkel yaratık" diye çemkiren bakan müsveddesi hangi iktidarın adamıdır?

Bunları söylerken " ben turist olsam bodrumda artık ne işim var" diye düşünen fikrede bir çift lafım var. Turistin dövizine endekslenen bir ekonomik zayıflığa lanet olsun. Anadolumun has evlatlarının gidemeyip elin cenabetinin zıkkımlandığı sahil bizim sahilimiz, cennet vatan ise bizim vatanımız. El oğluna peşkeş çekilen yöreler bizim yörelerimiz. Gelmezse gelmesin defolsun kendi memleketinde zıkkımlansın...

heryerde istediği kıyefeti giymek isteyene yok siyasi simge yok cart yok curt diye neden karşı çıkıyorsun? Özgürlük se ona niçin özgürlük yok. Sizin bu yaptığınız Laik Yobazlığı değil mi?

olay içki yasağı vs. türban sorunu halini almış ki şaşkınlıktan ne söyleyeceğimi bilmiyorum. yinede bi kaç satır yazim.

öncelikle tüm içki içenleri sarhoş ilan ettin güzel. geçtik.
türban serbest olacak diye bi haber çıkamaz çünkü türban yasak değil. onuda geçtik.
hemen savunmaya geçeceksin '' nasıl yasak değil üniversiteye bile girmiyorum vs vs diye''
ama gerek yok. çünkü bencede saçma bi şey . neyse bunuda geçtik.
ben içkimi içerken ne kadar özgürsem sende türbanını takarken o kadar özgürsün.
nasıl yaniii?
şöyle;
türban nerde yasak? ünivrsitelrde. falanca devlet dairelerinde vs.
peki buralarda içki içmek serbest mi ? yani sen bi şişe votkayla derse giren, okul kantininde rakı beyaz peynir götüren bi öğrenci gördün mü? hayır.
peki sana yürüdüğün yolda, oturduğun parkta, bindiğin otobüste, lokantada, cafede, alışveriş yaptığın pazarda alışveriş merkezlerinde, sinemada, tiyatroda vs, vs neden türban taktın diyen varmı ? yok.
ne kadar saçma bi kıyaslama yaptığını anlamışsındır umarım.

bu yazına yorum yapmak icimden gelmiyor cunku soylenecek kelime bulamıyorum o kadar gereksiz bır kıyaslama yapmıssın kı hanı denızle dereyı kıyaslamak gıbı bırseydır bu

bu ğün alkol yasaklanır yarın avluda kılınan namaz.

arkadaşlar bakın, biraz düşünün....zaten sigara yasağınında amacı buydu!...İÇKİ YASAĞI...bu adamlar herşeyi istedikleri gibi yapmak istiyorlar..yoksa sigaranın yasaklanıp yasaklanmaması onlar için öenmli değil..sigara fiyatlarını arttırıp yine kendilerine pay sağladılar.çünkü onlarda biliyordu sigaranın fiyatını arttırınca tiryakilerin sigarayı bırakmayacakları ;) en baştan beri bunların istediği şey buydu..içkiye yasak koymak..

olay içki yasağı vs. türban sorunu halini almış ki şaşkınlıktan ne söyleyeceğimi bilmiyorum. yinede bi kaç satır yazim.

öncelikle tüm içki içenleri sarhoş ilan ettin güzel. geçtik.
türban serbest olacak diye bi haber çıkamaz çünkü türban yasak değil. onuda geçtik.
hemen savunmaya geçeceksin '' nasıl yasak değil üniversiteye bile girmiyorum vs vs diye''
ama gerek yok. çünkü bencede saçma bi şey . neyse bunuda geçtik.
ben içkimi içerken ne kadar özgürsem sende türbanını takarken o kadar özgürsün.
nasıl yaniii?
şöyle;
türban nerde yasak? ünivrsitelrde. falanca devlet dairelerinde vs.
peki buralarda içki içmek serbest mi ? yani sen bi şişe votkayla derse giren, okul kantininde rakı beyaz peynir götüren bi öğrenci gördün mü? hayır.
peki sana yürüdüğün yolda, oturduğun parkta, bindiğin otobüste, lokantada, cafede, alışveriş yaptığın pazarda alışveriş merkezlerinde, sinemada, tiyatroda vs, vs neden türban taktın diyen varmı ? yok.
ne kadar saçma bi kıyaslama yaptığını anlamışsındır umarım.

arkadşım verdiğim örnek denk örnek değil ikisi apayrı konular bunun farkındayım.. Söylemek istediğim şey kendimiz için istediğimiz özgürlüğü başkasına çok görmemeliyiz..

Kimse üniversite de içmek için kimse ısrar etmez.. Çünkü içki zevk içindir ve şuurunun açık olması gereken bir yerde içki içmeyi istemek te ne kadar doğru olabilir ki? Ama türban, takan kişinin hayatında sürekli olarak kullandığı bir giyisidir. otobüste, parkta, sinema da kişi özgür olabilir ama en önemli hakkı olan eğitim hakkını kullanması için başını açmak zorunda kalması zorbalıktır insan haklarına aykırıdır.

Geri