Şikayetim Var!!!Yöneticiler Bi Bakarsanız Sevinirim

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
S.a Yönetici Arkadsalar Anlamadığım Bi olay var Daha Demin Gövde Gösterisene Biz TÜk Milletinin Hizmetindeyiz Die Bi Konu Açtım Konudaki Verdiğim Siteler Editlendi ve Konu Kitlendi Nedeni İse Hacklediğim Sİtelerde Kendi Sİtemin İSmini İndexime Koymam İndexte Zaten PKK gerceğinin ing anlatımı vardı neyse Hadi kendi sitemi indexte ismini verdim die kitlendi Dielim NE yapcaktım hackhell.com yazsam yasak
bide bu uygulama ben kendi sitemi verdiğim zamanmı gelior onu anlamadım aynı şekli kendi sitesinin ismini veren bir arkadas daha vardır örnek olarak
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=43547 bu konudaki indexclerdede aynı sey vardı peki bu konuda neden editlenmiorda ben konu açınca benim konu editlenior ve gövde gösterisinde ki kurallarda yazılmayan bi sebebten dolayı bunu öğrenmek isterim

Yaaa Konum neden kitlendi neden tasıdındı gibi nedenlerden konu acmayın bir sebeb warki bolum modu veya yonetici arkadaslar kitlemiş konunu ...

Modlar , s.modlar ve adminlerde insan dostum hata yapabilirler gozden kaçırmıs olabilirler ...

AMa Gelip buraya bu konuyu acman saçmalık ..

ben buranın şikatey ve öneri bölümü olduğunu zannediodum sanırım öylede daha körde deilim
şikayetim var sölemek istedim belirtmek istedim bi yanlıslık yaptısam özür dilerim
pardon sevinirim yazmısım hatlar karıstı

Dostum Ben kendi adıma konsuuyorum gunde 5-6 belkide daha fazla konu kitliyorum onların hepsi gelip buraya konum neden kitlendi derse , gerisini sen dusun ....

ewt yanılmıyorsun burası oneriler ve sikayetler bolumu . Konum neden kapandı bolumu deil .

ya bi kere hacklem1sh arkadas ve ac1kcas1 bende hacklesem kend1 indeximi koyar1m ayr1ca arkadas pkk ya da laf atm1sh orada + benden art1 destek blackwolf a cok basar1l1 birisi ..allah uzun omur wers1n ona ki pkk l1 lar1 birazda titretsin korkutsun

arkadaşım yönetici deilim ama vardır bi nedeni ki kapatmışlardır diye düşünüyorum.
Seninde bu nedenin ne olduğunu öğrenmek istediğini sanırım..
dark_blade de haklı bu konuda

sen beni anlamadın benim konumun kapanmasına dair hiç bi kural yok anladınmı isyanım bu yüzden bi sebeb demişler indeximde kendi sitemi vermicekmişim hackhell.com mu yazaman benim için sorun deil yazama hackhell i de seviom hiç bi forumdada bu kadar msj yazmamısımdır hackhell hariç fakat ne kurallarda yazıo nede baska yerde bi bakıom konum editlenmiş ve kitlenömiş sen anlamassın belki biz emek verioz yeri gelince site hacklemek için indeximdede kendi sitemin linkini vermek bence doğal zaten önemli olan indexteki site deildir içeriktir bunuda söleyem sana indexte bakıon sitem var pat editle kitle o işndexte pkk nın gerceğini vurmustum göz önne ingilizce bide herkez anlasın ne olduklarını die sen dion herkez konusu kitlnenince burayamöı gelcek ben yukarıyada yazdım konuyu açarken ben açıncamı bu kural geldi die bi bak dier sitelerde verio tabi yargısız infaz neyse

eleştiri ve şikayetini pm ilede yapabılırdın.. dark_blade ee katılıyorum her konusu kıtlenen hesap sorsa vay halımıze... vardır bı bıldıklerı zewki konu kıtlenmez hh de sadece bunu unutmayalım.

ozaman bu bölümünde bi gereği yok herkez şikayetini pm den atabilir

pm den atabılır hatta bolumde kapatılabılır bu yonetıcelerın bılecegı bır iş ama tek bılınen bır gercek var oda herkes boyle konu acsa vayy halımıze.. birde bu acıdan bak arkadasım artı konu
dagılıyor baska mesaj atmayacagım herkese ii forumlar.

Bak KArdes Tek Su Soruma Cvp Ver Hiç Bi Yazılı Kuralda Yok TYAzılı Kural Olarak OLmayan Bi nedenden Konun Kapatılıorsa ne yapcan şiakyet etmezmisin böle şikayet emtmek için bi konu varsa şikyetimide ederim

bence blackwolf haklı, foruma takılan biri kendi adresini vermiş die kilit vs olmaması lazım heralde. Sonuçta yeni 1 üye değil. İmzasınada kendi adreslerini yazan arkadaşlar var o zaman onlarında banlanması lazım.

by captain e çokj güldüm yaw herkese tşk etmiş black kardeş haklı hemen savunmaya geçmeyim mod kardeşim sizde özür dilerim de geç

forum kuralların okunması şart....

KooZ_BurCu' Alıntı:
forum kuralların okunması şart....
ne yazıyor forum kurallarında bu madde ile ilgili?

ya arkadaşlar teşekkür edenlere baktımda şöle olmuş"o0o0o0o0 ne dedi haklı" öbürü bişey dio "o0o0o0o bu ne dedi haklı" moehehoehe:D

forum kurallarında o konuyu açtığım zaman dilimi itibari ile hackledim sitelerin indexinde kendi sitemi yazmama karsı bi kural yoktu

kural yoksa bile yazma kardeşim sonuçta reklam yasak bunu biliyo herkes sanırım

konuyuda uzatmanın bi alemi yok olmuş bitmiş.Senin yaptığın reklam silinmiş

Al sana istediğin açıklama umarım olmuştur..

Bu arada ben istediğime teşekkür ederim

forum kurallarına aykırı deil tawsiye ederim ;)

maver in dediğine aynen destek .. :)
reklam yasak ;)

Geri