Şikayetim ÖyLe Büyük Ki..

HaLime bak dertLi çaL Kemancı
Gitme Bu gece sende kaL
benim haLim Çok Acı :smile:

diLime doLandı bu $arkı dinLe ban iyi geLiyo :smile:

Daha Çok ßunaLım yapmayaLım kanka :durdurun

Görüyorsun tanrim beni degistir bu kaderimi
Açtim sana ellerimi yalvaririm dertli dertli
Bu cananin sahibisin siginacak gücüm sensin
Derman bana senden gelsin bekliyorum dertli dertli

Eskiler hep tas misali gözlerimde çile seli
Yasadigim nerden belli gecem dertli günüm dertli

Dertlerimle yalniz kaldim bir çikar yol bulamadim
Çilelerle adim adim yürüyorum dertli dertli
Özledigim günes dogsun yarabbim tek umudumsun
Duvalarim kabul olsun yasanmiyor dertli dertli

Eskiler hep tas misali gözlerimde çile seli
Yasadigim nerden belli gecem dertli günüm dertli :crying:​

Bide ''Hayat boş, pompala coş'' vardır. Umarım onuda biliyorsundur.

Herşeyi ben mi öğretecem.....??? :closedeyes:

Bide ''Hayat boş, pompala coş'' vardır. Umarım onuda biliyorsundur.

Herşeyi ben mi öğretecem.....??? :closedeyes:

:vur:vur keşke herşeyi böyle unutabilsek bazen işe yarıyo ama :hhmencool:

kedi totosunu görmüş yara sanmış kaça kaça usanmış, dert mi gördünüz be siz :sigara:

Hepsini topLayıp TopLu KatLiam Yapsak oLur mu kardeşim

UyanıKLıkSa o ßizde FazLasıyla mevcut :glare: ama iki YüzLü oLamiyoruz işte..

duygular insanı kandırır.Her zaman mantıki olanı düşünürsen böyle durumlarla karşı karşıya kalmazsın.Buna kimi uyanıklık der kimi başka bişi.Tek gerçek var kalbiyle hareket edeni ezerler bu kadar basit=)

bizim okulda bi kız var derdim var diye hergün içiyo alkolik olmuş bırakmak için bir buçuk sene hastanede yatmış 1 yıl içmemiş tekrar başlamış her gün birini bulup içiyo...

Her zamanki gibi mahsun bir köşede

Gözlerin dolacak ağlayacaksın

Bilmediğim bir şey varsa söyle

Hergün böyle üzgün nasıl yaşayacaksın

Derdini söyle bana

Derdine derman olayım

Üzüntüne dayanamam

Söyle çaren ben olayım

:sigara::sigara::sigara:​

içeLim GüzeLLeşeLim :sigara:

bence güzin ablaya sikayetini anlat :sigara:

saka :001_rolleyes:

derdini söyle teselli verelim :=D

Her ortama şen şakrak girip,dudağının altında sinsice ayar veren, karşısındaki mal değilse hayırdır ne iş diye sorduğunda öyle demek istemedim diye çemkiren, hayattaki en büyük felsefesi vur kaç olan , yüzüne tükürdükten sonra yarabbi şükür diyen bu insanlar dunyanın dengesını saglamak ıcın nefes alıyorlar sadece baska bır rollerı yok , şartlar el verdiğince uzak kalmaya çalışmak lazım , Bu tarz insanlar karşılığında hiç bir ücret almadan bütün bir ömrü palyaço olarak geçiren zavallı insanlardır . her şekilde kaybediyorlar zaten hayatta. o yuzden bu kadar sınırlenme onlar hep varoldular hep varolacaklar bundan kurtuluş yok . belki ölünce .. : )

kuzen bu dünya için yapıLacak en güzeL şey "tınLamayacaksın"
benden sana sen tavsiye sen de benim gibi yap..bütün hesapLarını ahirete bırak..biLiosun insanLarın hayatLarına dahiL oLmuş kişiLerLe hatta yüzünü adını biLe biLmediğin ama doLayLı oLarak aLışveriş içinde oLduğun insanLarLa biLe hesapLaşacaksın zamanı geLdiğinde..ekmek kuyruğunda bekLediğin adamın sırasını gasp edersin ama o adamı tanımasan dahi sana hakkını yediğinden ötürü hesabını soracaktır..yani hesap sormak için iLLa karı koca oLmaya gerek yok..

hayatımın her döneminde maLesef senin gibi ihanete,iki yüzLüLüğe,yaLana ve riyakarLığa maruz kaLdım ama dediğim gibi sen de bu tür yaşadığın "kazık"Ların hesabını başka bir zamana bırak..

hayırdır üstad ...:blink:
kim yaktı canını

Özgür naptın sen yaa! sabah sabah içim karardı :crying:
ağlıyorum kaderime ulan! içime ne gömdüysem çıktı dışarı. Ama sadece üzülüyoruz, isyan ediyoruz başka bişey gelmiyo elden.

isyan etmek günah ama naßicaz..

Geri