Şikayet/İhbar Hattı

O resimler sonradan değişmiş. Arada bir olabiliyor. Neyse sildim resimleri [Upload edilen siteyle alakalı]

sewindim o zaman :biggrin

obaaaaaaaaaaaa...

şimdi çıkiim ben ...düzelirse gelirim :vur

Ben bu tip bişeyle karşılaşmadım, firefox kullanın, addblock eklentisini de yükleyin sorununuz çözülür. illegaliz sitesinde virüs falan yok ama pop-up şeklinde açılınca muhtemel bi tarayıcı engelleme riski şeklinde algılandığı için virüs uyarısı veriyor.

Firefox kullanıorm ...

virüs uyarısı illegalizde deil , zevkliyizde çıktı:D :D

print screen yapmıştım...:melek hatta virüs detected oldu ..şu anda da oldu :saskin :saskin

eğer ewde de olursa addblock eklentisini deniicem :eek:ut:

ama galiba bu pc de var bişiler :vur

Hacker-22' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=260146 arkadaş mail adresi yazmış daha yeni aramızda

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Alışveriş & Satış Bölümü Kuralları

1. Burada yapılan alışverişlerden doğabilecek rahatsızlıklardan Hackhell yönetimi sorumlu değildir.

2. Bu bölümde iletişim için mail adresi verebilirsiniz.

3. Kesinlikle reklam yapmayınız.

4. Üyelerin forum içinde bedava payaştıkları döküman, materyal, program vb. şeyleri satmak için konu açmayınız.

5. Sattığınız yada aradığınız şeyin nitelikleri, fiyatı, ödeme şekli konusunda bilgi veriniz.

6. Genel forum kuralları burada da geçerlidir.

Kurallara uyduğunuz için teşekkür ederiz. İyi forumlar.

güncel alışveriş bölümü kurallarında da bulundugu gibi o bölüme mahsus mail paylaşımı serbesttir ;)

zevkliyizbiz.org reklamını kaldırsanız babm gördü sapık siteleremi giriosun internetini kestiririm dedi engelleyemiorumda isizn porgramı indirmiştim bişe yaramadı

Değerli admin arkadaşlarım hackhell.com u ilk açışta pop up olarak açılan www.zevkliyiz.org adresinden virüs ve yetkisiz giriş uyarıları aldım. Uzun zamandır üyeyim böyle bir sorunla karşılamamıştım. ilgilenirseniz sevinirim.

Dostum reklam veren siteyle görüşülecekmiş bu konuda. Bizden kaynaklanan bişey değil, en fazla yapılabilecek şey reklamı kaldırmak olur. Biraz sabredelim. Ben firefox kullanıyorum açılmıyor. O sitede de zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum. 15 virus programından 3 ü uyarı veriyor.

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=2916494

profilinden tüm mesajları 7 msj 7 side aynı 7 side serbest kürsü , siyasi parti , siyasi ankette .
Vede başlıklarda aynı şeyler var . Başlıklarda aynı yerlerde .

bu üyenin bütün mesajları aynı . Sizce ne yapmaya çalışıyor .

Geri