Şikayet/İhbar Hattı

Selamlar

MSNde olan kişilerden hiç bir cevap gelmedi. Ban verilirken yeterli bir açıklama yapılmamış. Konunun açıklanabilmesi için buraya kadar çekilmiş. Bende merak ettim neden banlandım?

Yaklaşık 3 haftadır zaten doğru düzgün foruma gelemiyorum işlerim çok oluyor arada bir gelip bir bilemedin iki yorum yapıp çıkıyorum. Yani öyle iki dakikalık girip çıkmalar ile zaten tartışmalara gircek zamanım olmuyor.

Sebep olarak Haber Kaynaklarını Suçlamak Yasaktır. Sen dahil, react0r dahil, ispik, rebel, firatay dahil benim kaynakları suçlamak konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyorsunuz. Bu kuralın kalıcı olması ve uygulanır halde olması için ne kadar şikayetlerde bulunduğumu ne kadar msnde bu konunun önemiyetini anlatmaya çalıştım. Bunlara rağmen beni bunu yapmakla suçluyorsunuz ya. Zaten yazdığım kaç tane mesaj var şu son ay da savaştığım bir hususa ters düşerek öye birşey yapayım.

Umarım sorularıma bir açıklık getirirsiniz de rahatlarım..
(Sanırım clone üye yasak değil çünkü serbest kürsü de kapanmış bir konuda reactor birileri sınırsız banlandı demişti sen de banladım olay bitti demiştin de yine o şahıs buralarda)

Saygılarımla..
(MSNye cevap vermeyince burdan PMle halletmek istedim çünkü forum kirliliğine gerek yok 25 mesaj kastım yok yine PM 30 kastım yine yok)

!shynum846 gerekli açıklamayı banlanma nedenine açıkca yazdım
yönetime de ilgili mesajınla beraber nedenini yazdım

!shynum846' Alıntı:
Selamlar

Sebep olarak Haber Kaynaklarını Suçlamak Yasaktır. Sen dahil, react0r dahil, ispik, rebel, firatay dahil benim kaynakları suçlamak konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyorsunuz. Bu kuralın kalıcı olması ve uygulanır halde olması için ne kadar şikayetlerde bulunduğumu ne kadar msnde bu konunun önemiyetini anlatmaya çalıştım. Bunlara rağmen beni bunu yapmakla suçluyorsunuz ya. Zaten yazdığım kaç tane mesaj var şu son ay da savaştığım bir hususa ters düşerek öye birşey yapayım.

Evet ne kadar hassas olduğunu alttaki mesajında görüyoruz.

04-13-2007, 08:51 PM Alttaki mesajın forumdaki linki : http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1677205&postcount=23

ishynum846' Alıntı:
Dini karalamaya çalışanlar da böyle bir haber çıksa da yayınlansa
diye bekliyormuş herhalde.

Ancak radikal gibi bir gazete zaten birisi üstünde Kuran-ı Kerim taşıyor
diye dindar lanse eder. 5 vakit namazın ne zaman olduğunu bilmeyen
bir kitleden dindarlığın ne olduğunu da bilmesini beklemem. :)

evet haber kaynagını sucluyo... kendisinin verdigi kaynagı kımse suclamıyo yoldaş forum kurallarına aykırı davranıyo:saskin

ONUR&bozo' Alıntı:
evet haber kaynagını sucluyo... kendisinin verdigi kaynagı kımse suclamıyo yoldaş forum kurallarına aykırı davranıyo:saskin

ben dikkat ettiysen kaynağı suçlamadım

kendimce sorguladım ve kendi düşüncemi söyledim

şahsen bunda herhangi bir suç göremiyorum

sadece şüpheli baktığımı söyledim

gazete sürekli yalan haber yapıyor diye bir lafta söylemedim

kimseyi provke edecek birşeyde söylemedim

hem her kaynak doğrudur diye bir kaide yok

belki benim verdiğim haberlerde yanlıştır

ne de olsa haberi ben yapmıyorum

ben sadece paylaşıyorum...

haber kaynağını eleştirmek ban sebebi olduğunu öğrendiğim için şikayet ettim
her defasında aynı tarz yaklaşım sergiliyor o kişi.
eğer uygulama olacaksa herkese olmalı.

Şüpheli bakmakla suçlamak arasında fark var. Değerlendirmeyi biz yaparız. Siz linki bidirdikten sonra gerisine karışmayın. Karışacak olsaydınız şuan bizim yerimizde olurdunuz. Elbette açık saçık bir yanlışlık olursa karışırsınız. Benim yaptığım uygulamaları takip ettiğinizi biliyorum. Ha şuna böyle yaptı bende şunaşunu yaptırayım olayına girerseniz tepenizde biterim. Herkese aynı uygulama yapılıyor. Herkesin ağzından çıkan aynı değil iyi okuyun.

o zaman bende görüşünü benimsemediğim kaynaklara şüpheyle yaklaşıyor insan diye post atayım
ne de olsa banlanma yok postumuda kasmış olurum ;)

burdan bu sözü almak istiyorum hocustan?

crazyboy şüphe duymak farklı suçlamak farklı, lütfen sözlük açtırtmayın bana. birine ya da bir kuruma karşı şüpheyle yaklaşmak suç değildir. Ama suçlayıp itham altında bırakmak suçtur.

Bizim burada sağlamaya çalıştığımız itham altında bıraktırmamak. Yoksa isteyen istediğinden şüphe duyar.

Bir kurum ya da kişi ona bir suçlama varsa dava açabilir bunun hakkında hem o kişiyle hemde çanak tuttuğu için forumla alakalı olarak.

Fakat kimse bana şüpheyle yaklaşıyor diye dava açamazsınız. Bu ayrımı sende yapamıyorsan birşey demiyorum. =)

Açıkca belirttiğim şeyler anlaşılmıyor ya da art niyet aranıyorsa, anlamayana zorla anlatamam. Kimse anlatamaz siz de anlatamazsınız.
Daha bişey soracaksanız pm atın pmim açık herzamanki gibi. İhbar hattını meşgul etmeyelim.

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

Bakın sizin şikayet ettiğiniz mesaj üzerine değil ama freemitnick in şikayet ettiği bu mesaj üzerine bu arkadaşımız 1 hafta ceza alacak. Sebep gazeteyi misyonerlikle ''suçlamak'' . Umarım şimdi anlamışsınızdır. Ve bu yaklaşımınızdan dolayı biraz kızarma olmuştur.

YOLDAŞ' Alıntı:
kaynak zaman gazetesi

politika devletin sünnileştirme politikası çerçevesinde üstlendiği misyonerlik rolü

daha dün tartışıyordunuz hiristiyan misyonerleri

devlette az geri kalmıyor

içerisinde bir tek sünni müslüman olmayan köylere camii yapıyor

sakın kimse yalanlamaya kalkmasın birebir tanığıyım

bu yetmedi gidiyor cemevlerine imam atıyor

bu da yetmedi

fettullah gülenin gölgesinde içerisinde tek bir alevi bulunmayan bir alevi toplantısı yapılıyor

2 gün önce sinan aygün 32.gün programına katıldı
orada protestanları suçluyordu

"sürekli klise yapıyorsunuz bazı bolgelere hiristiyan olmadığı halde"

sanki siz farklı birşe yapıyorsunuz sayın "sinan aygun"

bu ne yaaaa resımlere gırıyorum hepsınde carpı var ve acmıyo bu ne yaaa
madem acılmıcak resım neden kaldırılmıyo madem kaldırılıcak neden resım konuluyo tek zevkımız onlar onlarda carpılarla dolu bu neyaaa............

Canım arkadaşım o resimler verildiği tarihlerde açılıyordur. Sonradan yüklendiği siteler kapanmışsa veren kişiler ne yapsın. Temizlik yapılıyor bölümlerde belli aralıklarla fakat 24 saat temizlik yapılamaz

Ölen resimleri olan konunun linkini ver kapatalım.

Geri