Şikayet/İhbar Hattı

Yasal değil ve forumda verilmesi yasak. Denetim yapılıyor çünkü.

YEri HEralde Burası mı bilmiyorum ama Bugünlerde mesaj SAyısı 3 hafta içinde 1000 e ulaşan hatta geçenler var...Boş Boş mesj yazıp serverı kasıyorlar..Sonra foruma girmekte Çok zorluklar çekiyoruz....Ancak o Kişiler Çıktıktan Sonra Forumda RAhat RAhat Dolaşabiliyoruz..Adam konuya SAdece Tşkler YAzıp bırakıyor ya..Onlara Bİ İkaz bi Uyarı YApılıp YApılmadıgını Sorabilir miyim?......

Şimdiden Tşkler

Slm

Sitenize daha yeni geldim ama hemen dikkatimi konuşmalardaki sertlikler çekti..sanki buradakiler birbiryle pek iyi anlaşamıyor..herkes için demiyorum ama öyle..biri ona salak diyor diğeri ona başka şeyler bunlar hiç mi hiç hoş olmayan şeyler..böyle yapanların kesinlikle kanalla ilişiğinin kesilmesi gerekir..kanal kurmak kolay ama önemli olan o kanalda yapılanlardır...bence önce kanalda konuşmanın önemi anlatılmalı..güzel güzel konuşmanın...tşkler....:angry

bu siteye her girişimde,Avast zararlı yazılım uyarıı veriyooo....siliyorum....bu ne yaaw...

hmm.. ok yüklüyorum mozilla yı....ben de birileri özellikle yapıyo sanmıştım.....

thanks!

2. postta msn aderesi

Ayrıca; Windows vista paylaşımı yasak, peki xp serbest mi? (yasak olup olmadığını bilmiyorum, yasak değilse sorry) birde arkadaşın anlatım için koyduğu bir resimde reklam var ve diğer resimler imageshack'ten yüklendiği için gözümküyor. reklamlı resimi paint ile düzenleyebilirdi. neyse...

konuya buradan ulaşabilirsiniz

arkadaşlar ödev tez bölümüne fazla ilgi gösterilmiyor burdan mod arkaadaşlara sesleniorum biraz daha yardım lütfen

saygılar...

Geri