Şikayet/İhbar Hattı

أĸяα' Alıntı:
http://www.hackhell.com/member.php?u=175988

avatar forum kuraLLarına uygun değiL
direkt küfür içerikLi

kanka bi daha kontrol et istersen, linki mi yanlış verdin yoksa. meraktan bakayım, neymiş acaba dedim Deniz Gezmiş çıktı. avatarı mı değiştirdi arkadaş yoksa yaff!!! bi kontrol et sen tekrar abi istersen.

--------------------------------------------------------------------------------------
EDİT:
arfy' Alıntı:

sayın yöneticiler arkadaş bu şikayeti 2 ayrı postta da yapmış, gözünüzden kaçtı sanırım. ilgilenirseniz iyi olur. forumda 1 mesajı olan arkadaşlara reklam hakkı verilmiyor. ama bu arkadaş yapmış.

--------------------------------------------------------------------------------------
EDİT-2: http://www.hackhell.com/showthread.php?t=193737 konu kapanmış, reklam linli silinmiş ama hala orada link var. 4.posta bakın, adamdan alıntı yapılmış ve adamın verdiği reklam linki alıntıda kabak gibi kalmış.

revolation' Alıntı:
kanka bi daha kontrol et istersen, linki mi yanlış verdin yoksa. meraktan bakayım, neymiş acaba dedim Deniz Gezmiş çıktı. avatarı mı değiştirdi arkadaş yoksa yaff!!! bi kontrol et sen tekrar abi istersen.

EDİT:

sayın yöneticiler arkadaş bu şikayeti 2 ayrı postta da yapmış, gözünüzden kaçtı sanırım. ilgilenirseniz iyi olur. forumda 1 mesajı olan arkadaşlara reklam hakkı verilmiyor. ama bu arkadaş yapmış.

EDİT-2: http://www.hackhell.com/showthread.php?t=193737 konu kapanmış, reklam linli silinmiş ama hala orada link var. 4.posta bakın, adamdan alıntı yapılmış ve adamın verdiği reklam linki alıntıda kabak gibi kalmış.

10 saat faLan oLdu sanırım onu vereLi revoLation sanırım arkadaşta görmüş değiştirmiş yada pmden uyarmışLardır

أĸяα' Alıntı:
10 saat faLan oLdu sanırım onu vereLi revoLation sanırım arkadaşta görmüş değiştirmiş yada pmden uyarmışLardır

abi öle durumlarda hemen al bi ss onu koy buraya, hadi ii forumlar şimdi hocus burada muhabbet yoq diyecek, bann falan yemeyelim durduk yere yaff :D

revolation onları denk geldikçe biriktirip adminlere pmle bildir. aciliyeti olmayan konuları ihbar hattına yazmayın. silmişsin de yinede yazayım. avatarın altındaki yazıyı sildirmek yada yazdırmak kimseye bişey kazandırmaz. admin ne zaman isterse o zaman yazar yada siler.

kırık linkleride bölümde şikayet başlığı varsa oraya yazın, modu yada şikayet başlığı yoksa buraya yazarsanız sevinirim.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
revolation onları denk geldikçe biriktirip adminlere pmle bildir. aciliyeti olmayan konuları ihbar hattına yazmayın. silmişsin de yinede yazayım. avatarın altındaki yazıyı sildirmek yada yazdırmak kimseye bişey kazandırmaz. admin ne zaman isterse o zaman yazar yada siler.

kırık linkleride bölümde şikayet başlığı varsa oraya yazın, modu yada şikayet başlığı yoksa buraya yazarsanız sevinirim.

okey abi. zaten sonic sağolsun uyardı beni bende sildim. açıklama için sağol

Arkadaşlar lütfen okuyup anlayınız.

Kırık link, ölü link şikayetlerini o bölümün şikayet başlığına bildiriniz. Şikayet başlığı yada modu yoksa ozaman buraya yazınız. Modların görevini yapması için. Çok afedersiniz de biz hamal değiliz. Adam mod olmuşsa şikayet başlığıyla ilgilenecek. Zaten oraya yazsanız er yada geç ilgilenilecek de oraya yazmadan buraya yazınca onların işini biz yapmış oluyoruz.

Kırık linkli konunun yada halledilmiş konunun anında silinmesi de gerekmez.

revolation' Alıntı:
HoCuSPoCuS, abi Allah sana kolayklık versin sonic sarmış linklere. akşama kadar uğraştıracak seni :D kolay gelsin abi. bale ben kenara çekileyim de tek köşe olsun :D

İlgilenmek sorun değil enaz 16 saat burdayız vakit çok =)

sonic' Alıntı:
Lan arkadaşım [ ;) ] linkleri bölümün şikayet başlığına versen daha ii olmazmı =)
sonic' Alıntı:
Oranın modu gec geldıgı ıcın bende buraya yazma tercıgını goruyorum bıdaha belırtmem lınklerı ıyı forumlar.
dett ;)

Gerçektende geç geldi.... Alınganlık yapmayın. Yardımcı oluyorsunuz bu da güzel bişey. Ona bişey dediğimiz yok. Güzellikle izah ediyoruz

edit: sonic sadece sana söyleyecek olsam PM atarım biliyorsun. Genel anlamda 3 kere yazdım daha önce aynı şeyi. Şimdi de genel olarak yazdım.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen okuyup anlayınız.
Kırık link, ölü link şikayetlerini o bölümün şikayet başlığına bildiriniz. Şikayet başlığı yada modu yoksa ozaman buraya yazınız. Modların görevini yapması için. Çok afedersiniz de biz hamal değiliz. Adam mod olmuşsa şikayet başlığıyla ilgilenecek. Zaten oraya yazsanız er yada geç ilgilenilecek de oraya yazmadan buraya yazınca onların işini biz yapmış oluyoruz.

Kırık linkli konunun yada halledilmiş konunun anında silinmesi de gerekmez.

İlgilenmek sorun değil enaz 16 saat burdayız vakit çok =)

ya ben ilgili başlığa yazdım ama baktım l atan yok, msn'de de yoqtu en son baktığımda FLETCH fln. ondan buyara yazıdm. yoksa trojen falan olmadıkça pek yazmam. neyse... kendime bi gazoz alacağım, bişey isteyen var mı? :biggrin

hadi tekrar kolay gelin.

sonic' Alıntı:
Oranın modu gec geldıgı ıcın bende buraya yazma tercıgını goruyorum bıdaha belırtmem lınklerı ıyı forumlar.
+1 o moda bi yönetici lazım ; )

Geri