Şikayet/İhbar Hattı

adminler çok çok dikkat...

arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum sayfaya girerken .js uzantılı bir virüs buluyor tarayıcım ayrıca office kurma kutucuğu çıkıyor.eskiden böyle değildi acaba neden şuan böyle bir sitede bu şekilde sorunlar var??

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=190950 şu adama bi yöneticimiz anket nasıl açılacağını anlatırsa güzel olcak ben bir kere daha şikayet etmiştim aynı kişinin yapmış olduğu anketi seçenek koymuyorsa o zamn her telden e açsın bence anket bölümüyle bi alakası yok

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=172886&page=2

14. postta msn var yaff

EDİT: ~GeßZe'Li~ İTHAMLARIMIZA DİKKAT EDELİM. BEN KOLAY KOLAY BÜYÜK KARAKTER MESAJ YAZMAM. BU FORUMDA İLK KEZ SANA BÜYÜK KARAKTERLE MESAJ YAZIYORUM. SİYAH BAN YEMİŞ OLABİLİR, SANA CEVAP VERME HAKKI OLMADIĞI İÇİN ARKASINDAN ATIP TUTAMAZSIN. ADAMA SEN KAÇ KARAKTERLİK ADAMSIN, LANN FLN GİBİ KELİMELER KULLANMIŞSIN. AKLINI BAŞINA AL. SEN ADAMA LAF SOKMAK İÇİN MESAJ YAZMIŞSIN AMA BEN BU MESAJI SANA CEVAP OLSUN DİYE DEĞİL ŞİKAYET OLARAK YAZIYORUM. SAYFAYI YENİLEDİĞİMDE MESAJIN YOKTU, SADECE BOŞ BİR POST VARDI ORADA O KADAR. YA MESAJI HEMEN EDİTLEDİN KOLPA ERKEKLİK YAPTIN YANİ YADA BİR MOD HEMEN MESAJINI EDİTLEDİ. AMA BİR MOD FLN YAZMIYOR MESAJININ ALTINDA. KENDİN EDİT ÇEKTİN GALİBA. S.MODLARDAN TALEBİM SENİNDE AKLININ BAŞINA GELMESİ İÇİN BANN CEZASI ALMANDIR. BEN ÖLE ŞEYLER YAZMADIM DERSENDE FORUM YÖNETİCİLERİ KİME İNANANCAĞINI BİLİR. ATATÜRKÇÜYÜM DEMİŞSİN. HEPİMİZ ATAÜRKÇÜYÜZ. ATAÜRKÇÜ OLABİLMEK İÇİN ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM, İNSANA SAYGI DUYMAK LAZIM. ATATÜRKÇÜLÜĞÜN, ULU ATAMIZIN ADI ARKASINA GEÇİP ONA - BUNA HAKARET EDEN ZATEN ATAÜRKÇÜ DEĞİLDİR :angry :angry :angry

S.MODLAR ŞİKAYETİMLE İLGİLENSİN LÜTFEN.

~GeßZe'Li~ silmiş oldugun mesajı okudum, anlaşılan bölücü zihniyet sende fazlasıyla mevcut ve siyaset yok dediğimiz forumda ısrarla devam ediyorsun, bize de sana 1 ay hak mahrumiyeti vermek düşer

react0r' Alıntı:
~GeßZe'Li~ silmiş oldugun mesajı okudum, anlaşılan bölücü zihniyet sende fazlasıyla mevcut ve siyaset yok dediğimiz forumda ısrarla devam ediyorsun, bize de sana 1 ay hak mahrumiyeti vermek düşer

benden de sana ve yönetime bu konuya kayıtsız kalmadığınız için kocaman bir helal olsun düşer.

Geri