Şikayet/İhbar Hattı

Anlamadınız heralde.. O konu 2 kez verildi daha önce ve silindi. İstiklal Marşı ile dalga geçilmediğini anlıyoreum. Ama İstiklala Marşı alet ediliyor.

Umarım anlatabilmişimdi. Ve Cem Yılmaz ın bu konuda topladığı tepkiyide biliyorsunuz. Yani direk tartışma yaratacak bir konu.

Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok.

Ayrıca forum geneline soralım bilmem ne gibi dalga geçer üslupla konuşmayın. neyin tepki toplayacağını kestiremiyorsanız açmayın konu falan.

Zaten konu yeniden açılınca yine tepki topladı neyin tantanasını yapıyosunuz Allah Allah

HoCuSPoCuS' Alıntı:

Ayrıca forum geneline soralım bilmem ne gibi dalga geçer üslupla konuşmayın. neyin tepki toplayacağını kestiremiyorsanız açmayın konu falan.

Zaten konu yeniden açılınca yine tepki topladı neyin tantanasını yapıyosunuz Allah Allah

acmayısh osaman :emzik :emzik :emzik

bide qimse tantana yapmıo .. istersen sende TANTANA yaphma ...

tekrar iii anLayıshLy aqsamLar herkese ...

Daha önce 2 kere açılıp tartışma çıktığı için kapanıp silinen konuyu açtırmamam mı tantana

yoksa sizin yaptıklarınız mı? Bu konuda buraya başka bişey yazmayın, tartışma değil şikayet başlığı burası.

ads305zoc3.png

mod arkadaşlar diğer derken yanlış yazılmış bildirmek istedim...Yanlış anlamayın beni belki bir bildiginiz vardır..

Ben mesajı yazdım reac kapadı, işte takım çalışması =)

Lütfen acil bir yardim isteyen birisi icin neresi mantikli bunun

Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur.

Simdi ben acil yardim bekliyorum ne olacak

Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur.

HGUL' Alıntı:

Simdi ben acil yardim bekliyorum ne olacak

Mesajımdaki avatardan aşağı doğru in, MSN simgesinden mail adresimi al ekle

yardımcı olmaya çalışayım.

yardim diye diye avazim ciktiugi kadar bagiriyorum tik yok -

Kardeşim az önce mesaj yazdım bak oku onu..

Geri