Şikayet/İhbar Hattı

¢єнєηηєм' Alıntı:
bende merak ettim profilden konularına baktım hepsi açıktı ?

Dün 3 tane konusunu kilitlemiştim, silmek için. Sonradan açtım belki onları diyordur.

Eğer onlarsa; forumda bandrollü DVD paylaşamazsınız. Quenn in DVD sini vermişsin örneğin..

hackhell şifresi koymakla bi alakası yok. Hackhell Upload bölümüne girip bu konuyu vermiştim diyosun. Orada verilen konular hachell şifreli dedim bende. Yani senden alıntı yapmadğımızı kastettim, sen saçmalayaıp duruyorsun dünden beri.

O konuları komple silmeliydim, yasal olarak sorun çıkmaması için.

Boşuna zaman harcatıyorsun. Bandrollü Dvd yada cd paylaşma. Sercinho bu konuda seni uyarmadı mı?

kim111' Alıntı:

:durdurun :durdurun

firatay' Alıntı:
Ok Arkadaşımda Alakalı Alakasız Heryere Aynı Cevabı Yazıyorsun.

olur mu yahu o kendini şikayet etmiş aslında . beni banlayın demek istemiş :hhmanD

sayın yöneticiler ben teşekkür butonuna bastığımda teşekkür ettiğim kişiye 2 kez teşekkür etmiş gibi gözüküyor. sorun neden kaynaklanabilir? yardımcı olursanız evinirim. biri kalkıp revolation teşekkür hilesi yapıyor demesin. Geçen msn'de HoCuSPoCuS'a sormuştum ama bağlantı koptu cevap alamadım sonra konu kaynadı ama bugün gene aynı şey oldu. İş yerinde ki pc'de bu sorun yok evde Laptopta'da yok ama evde ki masaüstü pc'de bu sorunu yaşıyorum. kimseye teşekkür edemez oldum yahuv :hhdil

edit: problemi sonkez yaşadığım yer

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1403054#post1403054

34. postta

konuya değil user e yorum olmuş bu hemde apaçık ... msj ımı editlenir .. üstüne üyeye uyarımı verilir bir kaç gün uzaklaştırma mı verirlir bilemem ama gereğinin yapılmasını rica ediyorum

herkese iyi günler

eiffel' Alıntı:
Edit:Nestor un ilk faciası değil ki bu (Daha önceleri Emin ALICI vakasında da aynı tavırla erkenden dinci basını (kendi tabiriyle ' diğerleri nasıl basın oluyorsa' ) yalanlama sevdasına düşmüştü)Tabii sevgili moderator kardeşimiz de olaya hemen mudahaleyi yapmış . saolsun...

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1403094#post1403094

böyle bir sorun yaşadıgında bir teşekkürünü silebilirsin revo.

and1 bölüm sabit başlıgına yazmalısın bu şikayetini. bölüm yöneticileri ilgilenecektir

react0r' Alıntı:
böyle bir sorun yaşadıgında bir teşekkürünü silebilirsin revo.

and1 bölüm sabit başlıgına yazmalısın bu şikayetini. bölüm yöneticileri ilgilenecektir

sağol abi. format atmadan önce böyle bir sorun yoktu ama formattan sonra ne oldu bilmiyorum hem teşekkür ettiniz penceresi açılıyor hemde 1 teşekkür penceresi daha açılıyor ama normal bildiğimiz ie olarak açılıyor. abi 1 bölüm sabit başlığına demişsin. nereye açmam lazım konuyu?

edit: abi sana yukarıda teşekkür ettim daha sonra teşekkürün birini sildim ama bu seferde kalan teşekkürüm gözükyor ama ismim teşekkür edenler kısmında gözükmüyor

reakt0r sana önceki sayfada 1216. postta teşekkür ettim abi daha sonra teşekkürün birini sildim ama bu seferde kalan teşekkürüm gözükyor ama ismim teşekkür edenler kısmında gözükmüyor :vur etmek istiyorum abi :) :) :)

Geri