Şikayet/İhbar Hattı

HaŞavrİ Üye Nickli Şİfremi Unuttum Yada Gİremiyorum ..maİl Adreside Denedim Olmadi Bi Yardim Smodlardan

pafulimpar' Alıntı:
HaŞavrİ Üye Nickli Şİfremi Unuttum Yada Gİremiyorum ..maİl Adreside Denedim Olmadi Bi Yardim Smodlardan

Kayıt olurken kullandığın mail adresinden, adminlerden birine mail atarak şifreni talep edebilirsin.

Maİl Adreslerini Kullanmadimdan Iptal Oldu Yukardaki Nickde Gitti Nasil Olduysa

Yav noluyo bugün nerye baksam kapalı gemel temizlik falan annemden çok temizlik yapptınız valla off :(

warriorson' Alıntı:
Yav noluyo bugün nerye baksam kapalı gemel temizlik falan annemden çok temizlik yapptınız valla off :(

Ne güzel işte.. ;=) Sabrediz azcık. Temizlensim etrafta kırık link yada kurbağa görmek çok mu hoş

maximus kendi bölümündekileri halletmiş, gerisini de ben hallettim.

haşavri nıcklı uye şifremı kaybettım ona aıt mail edresımde gıttı bı yardım eden olucak mı jakal sen bu işi hallet kardeşim

arkadaşlar neredeyse hh ye her girişimde muhabbet.gen diye bir site daha açılıyor. sebebi ne olabilir?

sonsuzluğa' Alıntı:
arkadaşlar neredeyse hh ye her girişimde muhabbet.gen diye bir site daha açılıyor. sebebi ne olabilir?

Reklam o. Açılınca kapatabilirsin. Yada firefox kullanıyorsan blocklayabilirsin açılmaz o zaman.

Geri