Şikayet/İhbar Hattı

http://www.hackhell.com/yeni-uyeler-hadi-sizi-taniyalim/669845-selam-her-oyun-hilesini-yaziom.html

Darkorbit te bedava uridyum :

beyler sadece avea dan oluyor !!!!

şimdi kısa mesaj olarak mesaj atıcaz kontur gitmeden uridşum gelecek . :smile:

şimdi mesaj atma bölümüne girin bunu yazın 3173934 ve 2523 e mesaj atın her yaptığınızda 1000 uridyum gelecek çok deil ama çok fazla yaparsanız Çok olur xD

Ben dolandırıcıyım diye bağırıyor biri el atsın konuya

Yeni üye olmak kötü birşey mi?

Siz hiç yeni üye olmamışsınız herhalde:)

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim:))

Arkadas clone kullanıyorum dıyor acıkcası :D

Arkadas clone kullanıyorum dıyor acıkcası :D

afedersiniz siz yazılanları okumaktan ve anlamaktan aciz misiniz? yoksa kasten mi yapıyorsunuz?

(ben redyellow nickini kullanırım, ama burda redyellow nicki alınmış görünüyor bunun için bu nicki seçtim, colen mlone felone değilim)

ben bunu yazmışım.

Başka forumlarda da yazarım, genellikle hep REDYELLOW nickini kullanırım.

Bu foruma geldim üye olmak istedim baktım REDYELLOW kullanımda görünüyor. Ben de REDYELLOW2 nickini aldım diyorum.

colen felan da değilim diyorum üstelik.

Yazıklar olsun.

Sırf takım tartışması yaptık diye gelip burda böyle abuk subuk bir şikayette bulunabiliyorsun.

serbest kürsüde game006 isimli kişi forumu kendi kişel sayfası zannedip konuları döşenmeye devam ediyorr. Birisi durdursun bu gazla devam ederse forumu kılıçdaroğlu.com a dönüştürecek.:)

ectasy gelip şikayetlerle ilgilenebilirmi?

böyle bi konu açmak istemezdim mecbur kaldım

biri hakaret eder öbürü saçma sapan konular açar kaynak eklemez.

serbest kürsü şikayet ihbar a şikayet olarak dün saat 10.33 da bildirdim henüz
bakan olmamış.

acaba bölüm modu gelip şikayetlerle bi ilginenebilirmi?

böyle bi konu açmak istemezdim mecbur kaldım

biri hakaret eder öbürü saçma sapan konular açar kaynak eklemez.

serbest kürsü şikayet ihbar a şikayet olarak dün saat 10.33 da bildirdim henüz
bakan olmamış.

acaba bölüm modu gelip şikayetlerle bi ilginenebilirmi?

Moderator onLine deiLse yada şikayet ihbat hatlarındaki konulara bakılmamıssa SmodLara pm atın konu acmaya gerek yok ; )

ben Mαtrαk's ım. birilerinin bir kaç kez ısrarlı şikayeti sonucu!!! clone olduğum gerekcesiyle banlanmışım açıkcası kimin clonu olduğumu merak ettim öğrenmem de sakınca var mı

Geri