Şikayet/İhbar Hattı

neden hala kimse ilgilenmiyor... daha ne kadar tahammül edeceğim bu üyeye ... yanlış birşey yazıp ceza almaktan korkuyorum..
oysa daha önce ben bir kez 3 günlük ceza almıştım .. sebebi ise , üyenin birinin ülkeme muz cumhuriyeti demesi ve benimde ona verdiğim cevaptı..
neden şimdi gereği yapılmıyor..
ii çalışmalar

Dr.Mud Arkadaşımızan açtıgı röp konusu sadece benımLe kısıtLı kaLan bı konu değiLdir.. KartaL yuvasının tüm üyeLeri iLe tek tek yapıLan ve ayrı ayrı eLe aLınan bı konudur.. Ama ne hikmetse biriLeri çıkıp sözde imaLı konuşup konuyu kapatmış.. Soruyorum kardeş derdın ne ?? Neyine güvenerek yok her ısteyen her ısteyenLe rop yapsa ortaLık rop'tan gecıLmez dıyorsun ?? KartaL yuvasının üyeLerini tüm forum tanımakta ve rop oLayınada karşı cıkan yok durumda.. Zaten bızı benımsemeyenLer konuya yazmaz oLur biter..

http://www.hackhell.com/her-telden/...hh-kartal-yuvasi-roportaji-2.html#post4915448

Şuna bakın aLLah aşkına..Sanki mod değiL Zeus..Konunun tekrardan açıLmasını ve hangı boLume uygunsa oraya taşınmasını ıstıyorum..Şahsen en uygun böLümde orasıdır benım düşüncemde budur.. KoLay geLsin.. ;)

Geri