Şikayet/İhbar Hattı

mertdogus adlı şeref yoksunu insan bana pm den ana avrat sövmüş Bu .... Süresiz Banlanmasını istiyorum Banlanmış Ama Ben karşılık vermeyerek Size bırakıyorum işi Sınırsız Ban atın ve girmesin bi daha bu üye hackhell e Ben de Küfür le karşılık verirdim Rezil ederdim Ama HackHeLL e Yakışmaz İyi forumlar

Account bolumunde ,arena tr davetiye takas edecegim konusunda cool cool denen sahsiyetsiz acıkca kufur etmis 3 saatir orada duruyor............ gerekeni yapınız...

İyi Akşamlar;

Üyeliğimin Silinmesinin Mümkün Olmadığını Biliyorum

Adminlerden Ricam ;

Üye Adımı , Şifremi ,Msn Adresi ve Avatar Gibi Bilgilerim Tamamen Değiştirilip Beimle İlgili Hiç Bi Bilgi Olmuyacak Şekilde Editlerseniz Sevinirim..

İyi Akşamlar

İyi Akşamlar;

Üyeliğimin Silinmesinin Mümkün Olmadığını Biliyorum

Adminlerden Ricam ;

Üye Adımı , Şifremi ,Msn Adresi ve Avatar Gibi Bilgilerim Tamamen Değiştirilip Beimle İlgili Hiç Bi Bilgi Olmuyacak Şekilde Editlerseniz Sevinirim..

İyi Akşamlar

istek onaylandı ;)

netnet
söz konusu KONU BASLIGI
adli sayi üye sözde yardimci olmus "SITE REKLAMI + SALDIRI tehditi barindiran icerikli site" tüm kullancilarin uyanik olmalarini tavsiye ederken, üyenin bu tarz davranislarinin forum icinde tekrarladigini bilgilerinize sunuyorum kolay gelsin hayirli forumlar,

forum KULLANICI genel kurallari 1.-&-29.madde
1.Forum'da siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda,
genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz.
Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Ayrıca, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini,
diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve
halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılamaz.
29. Herhangi bir alanda kişileri,kurumları,kuruluşları veya devlet'i küçük düşürecek resim,yazı,alıntı vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdir

söz konusu KONU basligi
insanlik sucu islemis insanlikdan nasibini alamamis evrimini tamamlayamamis kisileri ÖVEREK ve insanlik onurunu ayaklar altina alacak sekilde konu basligi acmak suretiyle resimleri yayinlayip bunlara yapilan yorumlarla konu yukardaki ihlal edilen kurallarla birlikde bu anlamda insanlar arasi dil,din,irk farki gözetilerek kötü örnek olmakla ayni suca tesvik- acik destek veren yorum ve/culara iyi bir HackHELL FARKI gösterilmesinin zamani degilmidir ! takdirinize birakiyorum hayirli forumlar

http://www.hackhell.com/siyasi-anketler/241376-sikayet-basligi-7.html#post4762658

ayın 11 inde yapılan şikayetle ilgilenilmesini sağlarsanız memnun olurum. siyasi anketler başlığındaki şikayetler için her defasında özel ileti yollamak istemiyorum.

teşekkürler.

ve ayrıca yukardaki üyenin şikayetine katılıyorum ek olarak o mesajdaki bütün resimlerin ve yorumların silinmesini talep ediyorum.

Bölüm yöneticisine özel mesaj ile şikayetinizi bildirin

Geri