Şikayet/İhbar Hattı

[QOTE=Møñàr¢hïè;4743044]http://www.hackhell.com/djlerle-ozel-paylasim/603787-club-house-collection-05082009-a.html

biraz dıkkat mod arkadas ıcın dıyorum ben up yapmadım benım ustumdekı arkadas yaptı up olayını ben lınk goremeyınce lınk yok dıye yazdım ihale heralde bana kaldı bılgınıze
[/QUOTE]

BURADA SANA HERHANGİ BİR KÖTÜ KELİMEM KULLANMADIM SADECE UYARI GÖNDERDİM BUNDA BÜYÜTECEK BİŞE OLDUĞUNU SANMIYORUM SİZCE VARMIARKADAŞLAR BU OLAYDA KIRICI BİRŞEY SADECE ÖZELDEN UYARDIM..!!

+ OLARAK O BÖLÜMÜN MODU BENİM BURADA AÇMAN KONUYU BİR İFADE ETMEZ O BÖLÜM BENİ İLGİLENDİRİR BUNU SAKIN UNUTMA

DÜKKANI KAPATMAK ZORUNDAYIM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN HAYIRLI AKŞAMLAR..

BURADA SANA HERHANGİ BİR KÖTÜ KELİMEM KULLANMADIM SADECE UYARI GÖNDERDİM BUNDA BÜYÜTECEK BİŞE OLDUĞUNU SANMIYORUM SİZCE VARMIARKADAŞLAR BU OLAYDA KIRICI BİRŞEY SADECE ÖZELDEN UYARDIM..!!

bende sana bısı demıyorum arkadaşım bıraz dıkkat ben up yapmadım dıyorum anlamak ıstemıorsun heralde bana up yapmayalım dıye uyarı gonderıoosun daha up yapan kısıyı bılmıyorsun karambole uyarı gonderıosun ben lınk yok yazdım sadece up oldu lınk yok dıyınce ey allam ... sabır....

bende sana bısı demıyorum arkadaşım bıraz dıkkat ben up yapmadım dıyorum anlamak ıstemıorsun heralde bana up yapmayalım dıye uyarı gonderıoosun daha up yapan kısıyı bılmıyorsun karambole uyarı gonderıosun ben lınk yok yazdım sadece up oldu lınk yok dıyınce ey allam ... Sabır....

konu fazla uzadı sana açıklama yapmak zorunda değilim ben ne diyorsam bölümde o olur ilgili makama yolladım ben konuyu iyi akşamlar..

bızde ınkar etmıyoruz o bolumde ne dedıgını :D ben up yapmadım sen hala uyarıdan bahsedıyorsun yapmadıgım seyden bana uyarı vermezsın o kadar şaha kalkma yanı

kolay gelsin benim nickim rockemurat fakat rocketsmurat olarak deiştirmek istiyorum beceremedim yardımcı olursaniz sevinirim saygılar

Fatih, OLmayan ŞeyLeri Yazdığım İçinmi SiLdin Mesajımı Birader. Senin Nickinin benzerini ALıp Sana Küfür EtseLerdi. O Adamın Konusuna Ne Yazardın Birader. Mesajımda Hakaret Unusuru İçeren Ne Vardı.

Her konunun yeri ayrı Murat ;)
Yapılan modluk başvurularında oylama dışında atılan bütün mesajlar silinir.
Sana özel birşey değil, forum genelinde bu böyle.

Her konunun yeri ayrı Murat ;)
Yapılan modluk başvurularında oylama dışında atılan bütün mesajlar silinir.
Sana özel birşey değil, forum genelinde bu böyle.

Neyse Birader, Zaman Bir Kez Daha Beni HakLı Çıkaracak.EyvaLLah

TatiLbudur.com'un RekLamını Kapat Diyorum Fakat Kapanmıyor Sorun mu var Acaba?

Geri