Şikayet/İhbar Hattı

www.hackhell.net adresini kullanın artık adres olarak.

www.hackhell.net adresini kullandım internet explorer ile giriş yaptım ve bir sayfa önce verdiğim ekran görüntüsündeki gibi yine virüs uyarısı aldım.Virüs siteden değil açılan reklam penceresinden kaynaklanıyor ve aynı mozillada olduğu gibi explorer de çalışmayı durduruyor ama ne hikmettir aynı anda opera ile açtığım diğer sayfalar (başka siteler) takır takır çalışıyor.
Bence sorun tarayıcıda değil kullandığım avg internet security den kaynaklanıyor.
Ya fake bi alarm veriyor yada açılan pencerede virüs var.

bu da saat 23:27 itibarı ile girmeye çalıştığım an

2ldk1uu.jpg

Solaris'ten alıntı:

öncelikle uyarınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz..
öneri ver şikayetler bölümünde bu konuyla ilgili uzun süredir yapılmış olan bir bilgi konusu açılmıştı
ben bunu yine tekrarlıyım bir çok antivirüs sitemizde açılan reklamları virüs veya trojan olarak görmez
avast antivirüsleri veya sectury güvenlik için kulanmış oldugunuz yazılımlar bizim sitemizde açılan popup
adı altındaki reklam seçenegimizde kulanmış oldugumuz js yazılımlı özel kodlanmış yazılımımızı kodumuzu
engeleyemedigi için nedü belirsiz herşeyde yaptıgı gibi trojan yada antivirüs olarak sizleri uyarmaktadır. aksine sitemizde
üyelerimize zarar verici metaryaller bulunmamakla birlikte 5 yılla yaklaşan uzun serüvenimizde
hiç bir üyemizden sitemiz tarafından bilgisayarlarına bulaşan virüs trojan gibi uyarılar gelmemiştir. bilginize

şikayet sayfasında açılan konuda ve sabitde çözüm önerileri verilmiş ama bizim derdimize derman olmadı

avg için çözüm öneriniz nedir?

teşekkürler

Geri