Şikayet/İhbar Hattı

uyarıyı başkaları dinlemiyor benim konum kapatılıyor bu nasıl adalettir konu kapansın diye ellerinden geleni yaptılar hatta hakaret ettiler cevap vermedim şimdi herkez beğenmediği konuya aynı şeyi yapacak yapmaya başladı zaten çok güzel bir örnek oldunuz teşekkürler.

http://www.hackhell.com/geri-donusu...8217a-sormuslar-tayyip-erdogan-fikralari.html

ya arkadasım 80 mesaj atılmıs 50 si gereksiz bu 50 tane gereksiz mesajdan konuyu baltalamak isteyen ve bu baltalamaya güya karsı olayım derken destek olan kişi sayısı 13 kişi clon alıp gelen sahsı saymıyorum bile

hal böyleyken ve ben konuda 2 kez uyarı yapmışken gelip hala örnek olmaktan falan bahsetmen abesle iştigal olmuştur..

her koyun kendi bacagından asılır baska konularıda sabote etmeye calısanlar illaki olcaktır onlarda gerekli cezaları alırlar senın konuna gösterdigim müsamma kadar onlarada gösteririm baktım durmuyolar onlarıda kapatırım burda kötü örnek olacak bişey yoktur

lütfen biraz gercekci olun

hakem maçı çok uzattı Fener hak etmedi

Hak edip etmediğine sen mi karar verecen

Maç hakemin son düdüğü ile biter

o düdük çalmadan atılan gol hakedilmiş goldür

Parazit yapma

Bu arkadaşın amacı kavga çıkarmak

bormal bir yorumuma verdiği cevap kışkırtıcı ve hakaret içermektedir

cezalndırılsın

http://www.hackhell.com/fenerbahce/610854-fb-2-1-manisa-tsl-4hafta-tek-baslik-4.html

içerik olarak farklı konular, birinde salt resim var bir diğerinde resim + bilgiler verilmiş

konu sahibinin böyle bir isteği olursa taşırız orası ayrı konu tabiki

+

içerikteki resimler aynıymış konular birleşti ( düzeltme )

benimki şikayet değil teknik sorun.
virüs sorunu için araştırma yaparken verilen forum içi bir linke tıkladım ama açılan sayfadaki linkleri göremiyorum. yeniden üye girişi yaptım ama girişim kabul edildiği halde açılan sayfada yine üye girişli görünmüyorum ve ilgili linkleri göremiyorum.
halbuki başka bir hackhell sayfasında online görünüyorum.

benimki şikayet değil teknik sorun.
virüs sorunu için araştırma yaparken verilen forum içi bir linke tıkladım ama açılan sayfadaki linkleri göremiyorum. yeniden üye girişi yaptım ama girişim kabul edildiği halde açılan sayfada yine üye girişli görünmüyorum ve ilgili linkleri göremiyorum.
halbuki başka bir hackhell sayfasında online görünüyorum.

linki verirmisin

Geri