Şikayet/İhbar Hattı

Seni Pm'den DefaLarca Uyardım.. ßenımLe iLgiLi Hiç ßişeye Karışma Diye.. Forumdakı Tüm ßöLümLerde Sabit ßaşLık Var Şikayet Ve İhbar Diye.. Anca Sen Tek Tek KonuLarı ßuLup ßenım Kendı KonuLarıma VeriLmişşşş Diyip Link Göstermeyı Tercih Ettın.. Madem VeriLmiş KonuLarı Şikayet & İhbare DegıLde O Konuya Yazıcaz O Zaman Şikayet & İhbarın Ne AnLamı Var SöyLe ßakayım..????

http://www.hackhell.com/mustafa-kem...taturk-den-tokat-gibi-cevaplar-dev-arsiv.html

ßide Şu KonuLara ßakın.. FarkLı oLdugunu Görüceksınız..

http://www.hackhell.com/mustafa-kem...ilginc-yonleri-biraz-uzunarsivinize-alin.html

http://www.hackhell.com/mustafa-kem...si-post72823.html?highlight=SANDERS#post72823

http://www.hackhell.com/mustafa-kem...kemal-ataturk-anilari-bilinmeyen-yonleri.html[/QUOTE]

ßu Konuya VerıLmış Demıssın.. Sen Diger KonuLarLa ßunu KarşıLaştırıp Tek Tek Okudun Mu ?? Okusaydın Eger FarkLı oLdugunu Zaten AnLardın..

Son Sözüm İse Ne Küfür Etmısım Sana SöyLe ßakaLım ?? Pm ßaşLıgına Angut Her Zaman Anguttur Yazdım..HareketLerinize Az Dikkat Edin..AkLınızca Mayfa MisaLi ßi Tayfa Kurup Ona ßuna SaLdırmayın.. SuskunLugumuz EfendiLigimizdendir Korkumuzdan DegıL..!!

ßuda iLk Ve Son Cevabım. . .​

Sen bana pm attığında ben senin verdiğin konuları inceliyordum, daha önce verildiklerini iyi bildiğim için arama yapma gereği duydum. doğal olarak uzun sürdü ve pm'ini görmedim.

Verilmiş olan başlıklarını tespit ettiğim ve başlığına yazdığım için beni asıcak mısın yani ?

Ben kötü birşey yapmışım sanki.

Neden bu kadar gerildiğini anlayamadım. Herkes hata yapar. Mühim olan hatanı kabullenmen, burda forum için varsak bunun gerektirdiği gibi davranmalıyız. Oysa ki sen forum kurallarını ihlal etmemeye özen gösterdiğim için beni 'angut' olarak nitelendirmeyi seçtin.

Hem haksızsın, hem küfür ediyorsun, bir de bunun üstüne, gelmiş burda yazıyorsun. Seni kendi haline bırakıyorum =))

Angut ne zamandır küfür anlayamadım?

hackhell.com dan giremiyorum siteye sebebini öğrenebilir miyim?

bi de hhadult kapandı mı?

Bütün konuları ayrıntılı şekilde inceledim.

Yapılması gerekenleri yaptım.

Contract Killer sadece daha önce verilmiş olan konuların linklerini konu içinde paylaşmış,

bu hareketin hakaret olarak algılanmaması gerek heralde ?

Keşke her arkadaşımız konuları açarken veya diğer konulara bakarken böyle özen gösterip araştırsa.

Forumumuz zaten düzen konusunda rakipsiz ama daha da düzenli hale gelirdi kuşkusuz :goz:

"angut" kelimesi sanırım özel mesaj yoluyla söylenmiş, bu forumun genelini ilgilendiren birşey değildir.

Kişisel görüşüm ise "angut" kelimesinin açık hakaret olduğudur, bunun tartışması bile olamaz, lütfen... :goz:

Sonuç olarak, ortada forum genelini ilgilendiren tartışmayı gerektirecek herhangi bir mevzu yok,

herkes rutin işlerine kaldığı yerden dewam edebilir :D

hackhell.com dan giremiyorum siteye sebebini öğrenebilir miyim?

bi de hhadult kapandı mı?[/B]

Her ikiside çalışıyor giriş serbest :)

Sadece şunu eklemek istiyorum.

Bu üye aynı tutumu ve duruşu bir moderatöre karşı sergileyebilecek miydi ?

Yani başlığın içinde konunun 'verildiğini iddia ettiği' zaman ona aynı başlık içinde cevap verebilir miydi ? Forum kuralı olarak soruyorum, ardından da şikayet-ihbar'a yazabilme cesareti gösterebilir miydi ?

Ben kendinde o cesaretin olduğunu sanmıyorum, onu ancak bana; bir user'a yapabilir. Zaten kendisi de ancak bu kadarını yapabilir.

Pm'den küfür-hakaret meselesine gelince, bunu bir moderatöre yapsaydı ceza-i müeyyidesi olacak mıydı ?

Sadece soru. Ve sadece Hüseyin Abi cevaplarsa sevinirim.

Forumun ban şampiyonu user'ı Mozole Mirach'tan da sadece bu tarz bir başlık bekliyordum.

http://www.hackhell.com/her-telden/609510-angut-nedir.html

Son Derece İyi NiyetLe, Bir BiLgi EksikLiğini Gidermek Adına Soruyorum. ÖzeLden PM YoLuyLa YazıLan Mesajlar, Hakaret Unsuru İçerdiğinde YöneticiLerle Bu MesajLar PayLaşıLdığında Ceza Kapsamında DeğerLendiriLip DeğerLendiriLmediğini Öğrenmek İstiyorum. Çünkü Daha Önce, Şahsıma Yaptığı Hakaretten DoLayı FoFer Az Önce BanLadığınız Üyeyi 3 Gün Forumdan UzakLaştırmıştı. Yine Şikayet BaşLığına ÖzeLden YazıLan MesajLar Ceza Kapsamındamı Sorusuna FoFer, Ceza Kapsamındadır Cevabını Verdi. HaL BöyLeyken Siz Az Önce Forumun GeneLini İLgiLendirmediği İçin Ceza Kapsamında DeğerLendiriLemeyeceğini SöyLediniz. Bu İşteki Görüş AyrıLığını Gidermek Adına Bir AçıkLama Yapmanız Tarafımca Bir ELzem OLarak DeğerlendirLimektedir. Teşekkürler

Hackhell de başından beri bulunan birisi olarak bugüne kadar çok ekstrem durumlar hariç olmak üzere özel mesajlardaki hakaret içerikli mevzulara ceza vermedim.
Bu konunun bir standartı olmalımıdır, tartışılabilecek bir konudur, evet. Ancak ben bugüne kadar takınmış olduğum tavrımı değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü sizlere gelen hakaretin veya küfürün belki iki üç katı haliyle şahsıma yönelik olarak özel mesaj yoluyla gelmektedir, karşılık olarak ceza verme taraftarı olmadım .
Yine de bu konuyu diğer arkadaşımla da konuşarak bir orta yol bulabiliriz tabii, sonuçta her zaman diyaloğa açık olmak gerekir :goz:

Geri