Şikayet/İhbar Hattı

Bu bölümle kim ilgileniyorsa ona söylüyorum.Dün buraya yazdığım mesaj dikkate alınmamış ve silinmiş.Ettiğim şikayeti sen ne hakla siliyosun kardeşim.Kimsin sen ya kimsin.

2vjsjns.jpg

Dün bu konu üzerine şikayetimi dile getirmiştim.Ama yetkili hiç bir şekillde cevap yazmadı ve msajımı sildi.Şikayetimin sebebi ise Açtığım konuyu başkaları saptırıyor ceza olarak benim konum kapatılıyor bu nasıl adalet ya.

Mesajımı silen kişiden hemen cevap bekliyorum.Sen mesajımı ne hakla siliyorsun arkadaş?

Şikayet yerin yanlış. Muhtemelen o yüzden silinmiştir. Cs Şikayet-İhbar hattına yazman gerekirdi.

Arkadaş ben daha napayım ya oraya da yapıyorum şikayetimi ordanda siliniyor.Ayıp değilmi ya .Ben durumu daha üst birine bildirmek istedim ama al birini vur ötekine.

ARKADAŞI UYARDIĞIM HALDE DEFALARCA ÖZELİNDEN DE MSJ GÖNDERDİĞİM HALDE HİÇBİR ŞEKİLDE CEVAP VERMEDEN HIZLI BİR ŞEKİLDE KONU AÇMAYA DEVAM EDİYOR VE CİDDİ BİR ŞEKİLDE BÖLÜMDE KONU KİRLİLİĞİ OLMAYA BAŞLADI İLGİLENMESİNİ RİCA EDİYORUM

Biri cevap yazsın şunlara be kimse ilgilenmiyormu burayla.Alooooooo bu bölümün sorumlsuna diyorum napıyon kardeşim çay kahve getiriyimi.

Biri cevap yazsın şunlara be kimse ilgilenmiyormu burayla.Alooooooo bu bölümün sorumlsuna diyorum napıyon kardeşim çay kahve getiriyimi.

Çok komiksin gerçekten :goz:

Bölüm yöneticisi Fуσηв, konu amacından sapmış diyerek konunu kapatmış.

Birşey yazacaksan ona özel mesaj göndermelisin.

Geri