Şikayet/İhbar Hattı

Aslen içtihat hukuk otoritelerinin (örn; Yargıtay, Danıştay) hukuki sorunlar konusundaki görüş, düşünce ve kanaatleridir.
İçtihatlar, konulmuş hukuk kurallarına açıklık getirir ki linkteki konu Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü görevleri hakkında olup Ceza İçtihatları kapsamına girmemektedir.
Hukuk bölümü taksimatına göre en uygun yer Hukuk Makaleleri olacaktır.

http://www.hackhell.net/ceza-ictihatlari/599715-bilisim-suclari.html

Dün HH'e girmeye çalıştığımda şikayet başlığını gereksiz kullandığım sebebiyle 1 günlük ban yediğimi gördüm.Sanırım Beşiktaş bölümü şikayet başlığına attığım mesajdan kaynaklandı.Orda ciddi anlamda şikayetimi dile getiriyordum çünkü Fblileri kışkırtacak mesajlar vardı,alıntı yapıp şikayet ettiğim mesajlardan 2si silinmiş,şikayet mesajım aynen duruyor.Şikayet başlığını gereksiz kullanmak bu mudur?

Sizi şikayet eden mesajdan alıntı yapmayacaksınız o zaman. Bir
Şikayetiniz varsa mesajında linki ile birlikte açıkça belirteceksiniz.

KesinLikLe ßu Mesajım Cevap Verme NiteLiginde DegıLdır..

ßenım ßıLdıgım Forum OyunLarında Laf Sokmak Vb Vb Yasak..

Gokkorikko çok sevdiğim, orası burası oynamayan biri.

Kımın Orası ßurası Oynuyor Çok Merak Edıyorum..Lütfen Arkadas Pmden SöLesin ßizede..

mozole seni daha önce oyunlarda insanları tahrik etmemen konusunda uyarmıştım, üstüne alındıklarını pmle çöz, 1 milyon küsür üyeden kimse değilde neden sen zıplayıpta üstüne alınıyorsun herşeyi anlayabilmiş değilim, seninle ilgili şikayetlerden bıktım artık, kimseyle ilgili bu kadar şikayet almıyorsam bence artık sorunu kendinde aramalısın, bu da son uyarım, tekrarında uyarılmaksızın uzunca bir süre tatile yollacağım seni ..

Motorlu Araçlar & Modifiye Dünyası ve Wallpaper & Grafik BaşLıkLarındaki Şikayet mesajLarı Uzun Süredir, ModLarın OnLine Olmaması NedeniyLe DeğerlendiriLememekte, Rica Etsem Bu Şikayet BaşlıkLarındaki MesajLarı DeğerLendirirmisiniz.

Geri