Şikayet/İhbar Hattı

Lord Beşiktaşlı üyelerin arasında senin işin ne?
Araya girersen kaynamaları normal. Bir şikayetin varsa bizlere bildir
Kendince müdahale etmeye kalkarsan bu hangi grup olursa olsun cevabını alırsın

Lord Beşiktaşlı üyelerin arasında senin işin ne?
Araya girersen kaynamaları normal. Bir şikayetin varsa bizlere bildir
Kendince müdahale etmeye kalkarsan bu hangi grup olursa olsun cevabını alırsın

bana hiç bir allahın kulu parazit diyemez . yaşı büyük olabilir ama diyemez .

+ ben orda orda küçümseme fotoğrafını gördükten sonra uyardım sadece uyarmada deqil bu onlar bizim konumuzda en ufak bişey de kirlilik yapıyo konuyu allak bullak ediyolar . ben bunu belirttim . takımı mı da mı korumama karısacaksınız artık ?

Parazit ayrı birşey parazitlik ayrı birşey, Türkçe dersi mi vereceğiz akşam akşam
Parazitlik yapma = Araya girme...

Uyarmak senin işin değil, benim işim ;)

Tartışmak ßaşka ßişeydır Tehdıt Etmek ßaşka ßişeydır... Kendı Kanında ßogucakmış Karşısındakı Adamı... PoLat aLemdar Sanıyor Sanırım Kendını...

Tratışacaksan Serbest Kürsü Orda, Fikrini Beyan Et. Karşıysam TartışaLım. Kuru GürülTü Yapma. Knedi kanınLa Boğarım Seni.

Mesajıma Teşekkür EtmekLe KaLmayın Lütfen...Geregini Yapın..

http://www.hackhell.net/4512712-post16.html

arkadaslar sagolun gercekten sizin verdiginiz görsel egitim setleri on numara ama sizden bir istegim var su mega hafıza tekniklerinin linkerini yenileyebilirseniz cok memnun olurum cok lazım her sey icin tesekkurler elinize saglık

arkadaslar sagolun gercekten sizin verdiginiz görsel egitim setleri on numara ama sizden bir istegim var su mega hafıza tekniklerinin linkerini yenileyebilirseniz cok memnun olurum cok lazım her sey icin tesekkurler elinize saglık

burasi istek bölümü degil arkadasim
en kisa zamanda linkler yenilenicek

iyi forumLar..

Geri