Şikayet/İhbar Hattı

Son birkaç saattir .com uzantısıyla HHye giremiyorum bir türlü.Şuan .net ile girebildim.
Oradan da herhangibir konu yada bölüme tıklayınca direkt bu görüntüdeki sayfaya yönlendiriyor yine.

33dlbw6.jpg

KISA BİR KAHVE MOLASI

DB çalışmaları var heralde yakında düzelir :goz:

bi de sadece ana sayfada böyle oluyor forum ve ya profil istediğin yere giriyor sadece anasayfa böyle ...

Geçici bir süre .net üzerinden giriş yapmayı deneyin arkadaşlar

Sitedegi herangi bir konuyu saga tıklayıp yeni sekmede açıyorum açtıgı sekmede üye girişi yapın uyarısı çıkıyor sitede bir sorunmu var acaba daha önceden açıyordu .....

windows 7 yi ilk once ben veriyorum genel oalrak şimdiye kadar tum buildlerde takip eden varsa yakından fark etmıstır fakat nedense millet benim linkleri tekrar upload edıp benım camps ve anlatımlarımla yenı konu acıyor win 7 bolum yonetıcılerı bunlarla pek ılgılenmıyor dıkkat etmıyor rıca etsem kendılerını uyarırmsıınız ayrıca verılen son lınklerı http://www.hackhell.net/showthread.php?t=596039 bunun gibi biraz temizlerseniz iyi olur bir kaç gün içinde rtm sızacak yeni indirenler boşuna indirmesin ve ben burda en kısa surede paylasıcam.. saygılar

windows 7 yi ilk once ben veriyorum genel oalrak şimdiye kadar tum buildlerde takip eden varsa yakından fark etmıstır fakat nedense millet benim linkleri tekrar upload edıp benım camps ve anlatımlarımla yenı konu acıyor win 7 bolum yonetıcılerı bunlarla pek ılgılenmıyor dıkkat etmıyor rıca etsem kendılerını uyarırmsıınız ayrıca verılen son lınklerı http://www.hackhell.net/showthread.php?t=596039 bunun gibi biraz temizlerseniz iyi olur bir kaç gün içinde rtm sızacak yeni indirenler boşuna indirmesin ve ben burda en kısa surede paylasıcam.. saygılar

Bu söylediğinizin ayrıntılı açıklamasını size daha öncede pm den de yaptım ve uzun uzun anlattım bir tek sizin verdiğiniz linkler çerçevesinde yeni oluşturulan bir bölümün şekillenmesini beklemek diğer katılımcı ve paylaşımcılara karşı yapılmış en büyük haksızlıktır dileyen dilediği üyeden torent veya rapid olarak win 7 sürümlerini indirebilir rtm final sürümü sızdığında da bu geçerli olacaktır bu gün hala windows xp ve vistanın onlarca sürümü paylaşılmaya devam edilmektedir yıllar önce ilk xp sürümünü veren veya ilk vista sürümünü veren katılımcının konusu sadece kalsaydı ve sizin yaklaştığınız mantıktan yaklaşılarak diğer paylaşımcı ve katılımcıların konuları açılması engellenseydi bu gün çok farklı bir çizgide olabilirdik iyi forumlar dilerim.

Geri