Şikayet/İhbar Hattı

Forumdan evvelki gün olsa gerek "yeni başlayanlar yardım, securty,keyloger trojen "vs... bazı bölümler görünmüyor modlardan sorun çözülecek gibi postlar almamıza rağmen yönetimden bu konuyla ilgili bir izahat gelmedi lütfen bir açıklama bölümler foruma ne zaman eklenecek veya dönecek diyelim en azından bilgi merak ediyoruz.

Forumdan evvelki gün olsa gerek "yeni başlayanlar yardım, securty,keyloger trojen "vs... bazı bölümler görünmüyor modlardan sorun çözülecek gibi postlar almamıza rağmen yönetimden bu konuyla ilgili bir izahat gelmedi lütfen bir açıklama bölümler foruma ne zaman eklenecek veya dönecek diyelim en azından bilgi merak ediyoruz.

Security ve keylogger bölümlerinin içinde adından da anlaşılacağı üzere çok fazla trojan, virüs, keylogger kelimeleri geçtiği için oradan açılan herhangi bir pop-up reklamını google virüs yayımı olarak algıladığından incelemek üzere saldırgan olarak belirlemiş. Bir süre sonra düzelecektir.

http://www.hackhell.net/showthread.php?t=591322

konum sitede mevcut oldugundan known tarafından çöpe tasınmıs..fakat suan sitede key paketi bulanan bir yer mevcut degil cünkü security bölümü arıza sebebiyle yokmus ve yokta

bu yüzden konuyu program download a acmıstım ve kaldırılmıs tekrar geri dönüsümden program downloada tasırsanız sevinirim
sitedeki security bölümü sorunu düzelince ztn ben kaldırılsın diyecem cünkü aynı konudan sitede olmasına gerek yok security bölümünde bu konu ztn mevcuttu

Konunuz security bölümü geri açılınca bildirirseniz oraya taşınır. Şuan programlar bölümüne geeri taşınması mümkün görünen bir durum değil. Teşekkürler

sebep? sitede aynı konumu var yok..security bölümü gecici bir sürede yok
üyelerden istek geldigi icin oraya acmıstm millet nereden indirecekki keyi o zamn

neyse sorun degil tasınmasın

ℓσя∂;4420058' Alıntı:
çoğu forumda mevcut resimler , bölüm modu olmadıqı için oraya yazmadım ...

http://www.hackhell.com/karikaturler/591580-abazanlar-alemi-1-a.html

çoğu forumda mevcut diyerek konuyu kapatırsam haksızlık olur üyeye, ama eğer ki konudaki tüm resimler forumda mevcut ve bende bu konuların linklerini bulur isem, o zaman kapatırım konuyu..

not: bu konudaki ilgili şikayetlere cevapları biz yazıyoruz, üye yorumlarına kapalıdır başlık arkadaşlar..
iyi forumlar..

hackhell.net adresinden giriş yapınca anasayfada Gold Üyelik HH Üyelerine sadece,... diye bir konu gördüm fakat giriş yetkimin olmadığını söyledi. Ayrıca konu hackhell.com adresinden girince gözükmüyor...... Sebebi nedir

Geri