davası sonuclanmıs beraat etmiş insalara fettos vatan haini ve agza alınmayacak laflar ederken bu kadar dava meraklısı oldugunu bilmiyodum
davası sonuçlanabilir .terörle mücadele kanununda yapılan küçük bir değişiklik sayesinde paçayı kurtarmış . terörle mücadeleden anayasal düzeni yıkmak için örgüt kurmaktan yargılanmadımı bu adam . ee o zaman sorun ne . oy çokluğu ile beraat etti . 9 tanesi serbest kalsın derken 7 taneside suçlu bulmuş fethullahı.7 kişi suçlu buluyorsa vardır biseyler . hiç kimse durup dururken terörle mücadeleden yargılanmaz .suçsuz olduğu için amerikaya kaçtı zaten değilmi ?
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=346872
al incele neden yargılanmış ..
ayrıca herkesin terör örgütü dedigi bir oluşuma serefsiz demek neden suc olsun ki
herkes demiyor bi kere .öyle kuru sıkı konuşma al sana kaynaklı maynaklı öğren...
ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ MÜDÜR
Türk toplumunun yüzde 67.9’u ‘Ergenekon bir terör örgütüdür’ ifadesine katılırken, yüzde 32.1’i bu görüşe katılmadığını ifade etti.
kaynak
demekki neymiş .yüzde 32 terör örgütü değil demiş . anket martta yapılmış demekki şuanda saçma sapan olayların arttığı bu dönemde yapılsa dahada fazla olucaktır bu rakam
saygı bekliyosan adalet bekliyosan önce saygılı olacaksın sonra zaten hersey kendiliginden gelir
ben adalet bekliyorum evet .
genel şikayet başlığına şikayet ediyorum chamur bana avatarını kullan derken sen özelden tehdit ediyorsun beni . chamurdan ve diğer smodlardan izin aldığım halde ne cüretle özelimden beni tehdit ediyorsun sen .kimin adaletine inancaz güvencez . sen adaletten bahsedemezsin .önce sen smodlarının kararına saygı duy ondan sonra beni özelden tehdit etmeden gel saygıdan bahset . sırf fethullahcısın diye smod izin vermişken bana karışamazsın .
neden senın görüşündeki arkadaslarda sorun cıkmıyorda sende cıkıyor bir düşün istersen bu yöneticilerin taraflılıgından degil saygının ' s ' sinden haberi olmayan senın gibi üye arkadaslar yüzünden..
peki neden senden başka bir kişi bana özelden avatarımı değiştirmem için mesaj atıyor . sadece sen varsın . bide bunu kendine sorarmısın .
VolkaN' Alıntı:
avatarda kullandıgınız resmi degiştimeniz aksi taktirde avatar kullanmanız yasaklanacak
chamurdan izin aldığım halde bana özelden yolladığın pm ...
izin alarak koyduğum avatarım için ne hakla bu mesajı atıyorsun bana .
neysin forumun sahibimi . kime inancaz modamı smodlaramı.ya mod ol yada fethullahcı .ikisi birden yürümüyor anlaşılan . yada görevi bırak arkadaşım . bizi tehditle bi yere varamazsın .
muhatabım sen değilken iki saattir senin yüzünden yazmak zorunda kalıyorum .fofer yazmıyor sen yazıyorsun . yine avukatlığa soyundun.. cevap hakkı doğurcak bisey yazma yazacaksan özelden yaz ki baslık mesgul olmasın senin yüzünden
ayriyeten neden fetoş yazdım diye hemen fethullah gülen olarak algılıyorsun. orda fethullah gülenmi yazıyor .başka fethullah yokmu bu memlekette