Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Off - Topic/Her Telden Bölümünde bir anket açmıştım Anket bölümüne taşınmış yeri önemli değil.....
Ama aşağıdaki ankette Her Telden bölümünün içinde ilgilenirseniz sevinirim.
Malumunuz istesekte istemesekte Türkiye şu anda bir kamplaşma içinde ve yukarıdaki gibi konu başlıkları serbest kürsüde açılabiliyor.Karşıtta olsam konu kapatılsın istemiyorum.Yine kamplaşmanın bir tarafına hitap eden yürüyüş aşagıdaki gibi serbest kürsüde duyuruluyor,bu yürüyüşün bir entrika olduğuna inanmama ragmen kimse itiraz etmedi ve modlarında hiç bir müdahalesi olmadı.
yönetici arkadaşlarla görüşüp size tekrar döneceğim...
Konuyu açan arkadaş serbest kürsü bölümüne değilde
Duyurular bölümüne açmış olsa emin olun konu kapatılmayacaktı...
yönetici arkadaşlarla görüşüp size tekrar döneceğim...
Konuyu açan arkadaş serbest kürsü bölümüne değilde
Duyurular bölümüne açmış olsa emin olun konu kapatılmayacaktı...
Fofer;Çok teşekkür ederim ilgin için ama yukarıda da belirttiğim önceki yürüyüşte duyurular bölümünde yayınlanmadı ve müdahale edilmedi.Dengenin korunması için bunada müdahale edilmemesini ve konunun aynı şekilde açık kalmasını talep edeceğim.Çünkü daha öncede aynı tür tezat uygulamalar hep karşı taraf aynı şeyi yaptıgında müdahale edildi.Hatta hatırlarsanız size örneklerini daha öncede vermiştim.İsterseniz tekrar veririm.Tekrar teşekkür ederim.